вторник, 24 февруари 2015 г.

Пижо и Пенда


За Деня на влюбените на 14 февруари съвместно със Стар Нейлз България ви разказахме историята на двама влюбени Валентин и Валентина и ви предложихме да я посветите и подарите на някой, който обичате за празника.
С наближаването на един доста по-български и самобитен и също много пролетен и жизнерадостен празник имам още едно страхотно предложение за вас.
Лаковете за нокти Пижо и Пенда  са част от постоянната колекция професионални лакове за нокти на SNB и освен че са супер оригинална алтернатива на традиционната мартеница за всички любители на козметиката, са достатъчно красиви да се носят и без определен повод. Сега, ако гледате BTV репортажи всяка година около 2-3 седмици преди 1 март, най-вероятно сте се насители на мартеници с Бойко Борисов и Роналдо (по някаква причина тези репортажи са много любими на продуцентите) и аз определено мога да се съглася с вас, че в случая модата не бива да измества традицията. От друга страна смятам, че когато е красиво поднесена и коректно към самата традиция, не виждам нищо лошо. Казвам, че не виждам нищо лошо в това вместо или в допълнение на традиционната мартеница, да украсите ноктите си с малко по-нетрадиционни Пижо и Пенда, пък били те и под формата на лакове за нокти.
След като изяснихме това, нека ви кажа защо лаковете ''Пижо'' и ''Пенда'' са много по-готин подарък от мартеничката (те спокойно могат да я придружават на 1 март). Пижо е класическо алено червено с много фин златист шимър, който на ноктите изглежда като сияние и дава допълнителен блясък на цвета. Точно както гласи народната легенда, Пижо е ален като бузите на момъкът, на който е кръстен. Пижо от легендата бил най-личният момък в селото, а алените му бузи издавали колко е енергичен, силен и здрав. ''Пенда'' е много нежна перлено-бяла, напомня ми на крехка седефена мидичка. Дискретна и деликатна на ноктите, тя е въплащение на истинската нежност. Прилича точно на Пенда от легендата, която имала изключителна красота, клавишна белота и най-голямото и добро сърце. 
Любовта и добрината на Пижо и Пенда е обезсмъртена в двата талисмана, с които се закичваме на 1 март като заклинание за една добра, благополучна и здрава година. Мисля че лаковете притежават същите сили и носят здраве, късмет и щастие на всеки, който ги носи. Пробвайте и ще се уверите, при мен вече проработи! :)









4 коментара:

  1. Отговори
    1. I love SNB nailpolish brand too! Amazing color range and professional performance, what more you migh want! You can find the whole products range here and may be find a way to purchase something from the site http://www.starnails.bg/ :)

      Изтриване
  2. Веси,много идейна публикация!И както винаги прекрасни снимки!

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)