събота, 28 февруари 2015 г.

Ahava Active Deadsea Minerals


Ahava е още една козметична компания, която гравитира около идеята за полезното действие на природните съставки върху човешката кожа и организъм. Малко ми е несвойствено да използвам определението "още една", защото Ahava се е запечатало като име в съзнанието ми в следствие на десетки изчетени и изслушани позитивни ревюта, основно от руски блогърки. Затова когато от вносителя на Ahava за България - Vedra International се свързаха с мен с предложение да ми изпратят продукт за проба, аз много се ентусиазирах. Днес бързам да споделя с вас едномесечните ми впечатления от нощния крем за нормална и суха кожа Ahava Time to hydrate, а след като го изхабя напълно, ще допълня с още една публикация с пълни впечатления.
Какво по-различно и ефективно предлага Ahava на козметичния пазар? Брандът създава иновативни продукти за грижа за кожата от селектирани съставки на основата на минерали от Мъртво море. Самите съставки са ми непонятни, колкото и на вас и възнамерявам да ги оставя на експертите. Това, което аз търся и очаквам от този продукт е да възстанови виталността и сияйността на кожата ми, стимулирайки нейната естествена способност за хидратиране.
От Ahava заявяват, че предлагат патентована формула, която доказано провокира хидратация, детоксикация и възобновяване на енергията на клетъчно ниво. Клетъчното възобновяване е този биологичен процес, който поддържа кожата ни млада, гладка и здрава. Ето как си го обяснявам аз най-елементарно:


Всекидневно в най-дълбоките слоеве на кожата ни се раждат "млади" клетки, които поемат по дългия съм път към повърхностния епидермален слой. Младите клетки, съвсем логично, са тези, които придават на кожата млад вид, правят я еластична, здрава, гладка, предпазват от образуване на бръчки и я поддържат хидратирана. Веднъж попаднали на повърхността, поради влиянията на околната среда и особеностите на самите клетки, те повяхват и трябва да бъдат премахнати, заедно с грима и натрупаните през деня прах и мръсотия. Ние почистваме лицата си с различни продукти и така освобождаваме място за новата ''партида'' млади клетки.
След 25-тата година в женския организъм започват да настъпват промени и все по-малко на брой млади клетки биват произвеждани, за тях става все по трудно да достигнат до епидермиса. Кожата започва да "повяхва", образуват се бръчки, тенът престава да е сияен. Разбира се, това не е процес, който се случва за една вечер, промените настъпват постепенно и бавно. Но са неизбежни. Какво можем да направим ние?


На пазара съществуват продукти, които стимулират раждането на нови клетки и спомагат за експорта им до повърхността на кожата. Съвсем елементарно казано, както съм се опитала да визуализирам със снимките отгоре, аз си представям тези продукти като мънички, но мощни приятели на клетките, които им подават ръка и така им помагат да пропътуват своя път. Знам, разсъжденията ми са на ниво детска градина, но в крайна сметка вярвам, че е нужно да си обясняваме нещата простичко, за да ги разбираме успешно.
Нощната терапия ''Време за хидратация'' на Ahava възстановява базовите енергийни запази на клетките, които са изразходени през деня. Иначе казано, кремът за лице действа като енергийна напитка за клетките, напълно изчистена от вредни съставки, парабени и ГМО, които тук са заменени с минерали от Мъртво море и натурални екстракти. 


Един месец време е недостатъчен срок, за да твърдя със сигурност дали продуктът действа според обещанията на производителя. Всъщност, дори и да се мажа с него цял живот, пак няма как да съм категорична за процеси, които се случват дълбоко под повърхността на кожата ми. Това, на което все пак разчитаме, за да приемем, че един продукт е ефикасен са външните белези, до които имаме достъп всеки ден в огледалото. Нощният хидратиращ крем на Ahava успя да обърне вниманието ми на някои промени през този един месец.


Нека споделя, че категоризацията ''за нормална до суха'' кожа не ми хареса първоначално. Кожата ми е комбинирана до мазна през лятото, а през по-студените месеци може да мине за нормална (понякога със сухи участъци, но крайно рядко), но обещанието към сухата кожа не ми се понрави. Нямам нужда от прекомерна хидратация, която в най-общия случай завършва с повишено омазняване на Т-зоната при мен. Затова бягам от много мазни и тежки кремове за лице. После си казах, че трябва да дам шанс на този, все пак е нощен и е нормално да е по-питателен. Леката му текстура, която няпомня суфле също ме спечели. 
Въздушната текстура попива в кожата много бързо, като на момента я прави изключително гладка и мека на допир. А как само ухае! Но аз не търся моменталния ефект на дневен крем, който да нанасям преди грима и да изравнява. Нощта е времето, когато кожата ни си почива и се възобновява и ми се иска да я подхраня и хидратирам без излишни ритуали и пет слоя хидратиращи продукта. Факт е, че един месец след употребата му, както на първата сутрин след, така и до днес, аз се събуждам с все така меко и гладко лице, което чувствам хидратирано. Без да има участъци, в които кожата опъва, без зачервявания, без раздразнения, без да дразни евентуално появили се пъпчици. Колкото до омазняването, от което се страхувах, няма нищо екстремно. Понякога се събуждам с по-мазна Т-зона, но това се случва дори и да не използвам нищо вечерта преди това, така че не го отдавам на крема. С едно измиване на лицето сутрин и този проблем е решен. Колкото до изравняване на тена, свежест и сияйност - все още не са настъпили съществени промени, но със сигурност ще мога да кажа след като употребя цялото съдържание. Това не вярвам да се случи скоро, защото тези 50 мл излязоха много икономични. Към момента и за времето, което съм му дала да подейства, според мен този продукт на Ahava успешно се справя с това, за което е предназначен. Бих го препоръчала за проба на хора с нормална до суха кожа (ако вашата е мазна, все пак пропуснете, брандът предлага продукти за различни типове кожа). Отделно, той е разработен като подходящ и за чувствителна, алергично тестван и не е тестван върху животни, ако това е важно за вас. 





Ще спомена по няколко думи и за тестерите, които получих и вече използвах, за да имам по-пълни впечатления от продуктовото предлагане на Ahava. Ще се опитам да съм максимално кратка, защото тази публикация вече стана много дълга, а и защото количеството на тестерите обикновено стига само за първи впечатления.


Ahava концентрат Osmoter и Ahava концентрат Osmoter за тяло

Концентратът е обогатен с минерали от Мъртво море, специално създаден да озарява и подхранва на базата на тройна концентрация, която задейства обновяването на клетъчните функции. Аз го намирам също така перфектно хидратиращ като нощния крем. Прави кожата ми много гладка и мека.
Концентратът за тяло съдържа допълнително екзотични подхранващи масла като арганово и манои и кафяво водорасло. Формулиран е да способства за сияен тен и гладка кожа. Аз пък го обявявам за един от най-добре хидратиращите и подхранващи продукти за тяло, които съм ползвала, съвсем без да го очаквам от леката му и бързо попиваща текстура. През последния месец кожата на краката ми се изсуши до толкова, че чак ми опъваше. Нито The Body Shop кремът ми помогна, нито бътърите на Victori`s Secret предизвикаха съществена разлика, а едното сашенце концентрат на Ahava спаси положението от първото ползване.


Ahava Age Control Even Tone Moisturizer 

Тук не съм в положение да коментирам aging продукти, макар че в случая става въпрос за age control, а не за крем за борба с бръчките. Както и да е, количеството е недостатъчно, за да предизвика забележима разлика в изравняването на тена, да изчисти тъмните петна и да запълни фините линии, но аз пък се радвам, че Ahava не си служат с изпитани, но за сметка на това временни похвати като силикони и др., с които само да създават впечатление че продуктът действа, а да не е така.


Ahava Mineral Botanic Hibiscus and Fig
Velvet Cream Wash
Velvet Body Lotion

Кадифените крем-душове и крем-лосиони от серията Mineral Botanic представят патентованата формула Osmoter, обогатени с натурални и взаимно допълващи се масла. Аз изпробвах уникалния аромат и текстура на продуктите с хибискус и смокиня. Кадифени е много точно определение, защото точно така усещам кожата ми след употребата им. Мека, успокоена и щастлива. Отчасти заради неповторимата текстура на продуктите, така гальовна и приятна, отчасти заради уникалния аромат.

вторник, 24 февруари 2015 г.

Пижо и Пенда


За Деня на влюбените на 14 февруари съвместно със Стар Нейлз България ви разказахме историята на двама влюбени Валентин и Валентина и ви предложихме да я посветите и подарите на някой, който обичате за празника.
С наближаването на един доста по-български и самобитен и също много пролетен и жизнерадостен празник имам още едно страхотно предложение за вас.
Лаковете за нокти Пижо и Пенда  са част от постоянната колекция професионални лакове за нокти на SNB и освен че са супер оригинална алтернатива на традиционната мартеница за всички любители на козметиката, са достатъчно красиви да се носят и без определен повод. Сега, ако гледате BTV репортажи всяка година около 2-3 седмици преди 1 март, най-вероятно сте се насители на мартеници с Бойко Борисов и Роналдо (по някаква причина тези репортажи са много любими на продуцентите) и аз определено мога да се съглася с вас, че в случая модата не бива да измества традицията. От друга страна смятам, че когато е красиво поднесена и коректно към самата традиция, не виждам нищо лошо. Казвам, че не виждам нищо лошо в това вместо или в допълнение на традиционната мартеница, да украсите ноктите си с малко по-нетрадиционни Пижо и Пенда, пък били те и под формата на лакове за нокти.
След като изяснихме това, нека ви кажа защо лаковете ''Пижо'' и ''Пенда'' са много по-готин подарък от мартеничката (те спокойно могат да я придружават на 1 март). Пижо е класическо алено червено с много фин златист шимър, който на ноктите изглежда като сияние и дава допълнителен блясък на цвета. Точно както гласи народната легенда, Пижо е ален като бузите на момъкът, на който е кръстен. Пижо от легендата бил най-личният момък в селото, а алените му бузи издавали колко е енергичен, силен и здрав. ''Пенда'' е много нежна перлено-бяла, напомня ми на крехка седефена мидичка. Дискретна и деликатна на ноктите, тя е въплащение на истинската нежност. Прилича точно на Пенда от легендата, която имала изключителна красота, клавишна белота и най-голямото и добро сърце. 
Любовта и добрината на Пижо и Пенда е обезсмъртена в двата талисмана, с които се закичваме на 1 март като заклинание за една добра, благополучна и здрава година. Мисля че лаковете притежават същите сили и носят здраве, късмет и щастие на всеки, който ги носи. Пробвайте и ще се уверите, при мен вече проработи! :)









петък, 20 февруари 2015 г.

Tangled



Е, очевидно не приличам на Рапунзел освен по зелените очи може би. Нямам нейните дълги и красиви коси, но толкова ми допадна прическата й с вплетени цветчета, че реших да пренеса това вдъхновение в грима ми, а и мисля че е време първите пролетни пъпки да се разпукат в блога ми. 
Има принцеси на ''Дисни'', които никой и нищо няма да измести от първото място в сърцето ми. Ариел е моята абсолютна любимка вероятно от момента, в който съм се появила на този свят. Спомням си, че не минаваше и ден, в който да не гледам ''Малката русалка'' когато бях малка. Тогава филмчетата на ''Дисни'' гледахме на видео касети, а лентата на моята се беше изтъркала на места от ежедневно въртене! Като дете на 90-те, винаги съм била най-голям фен на ''Дисни'' класиките, но Рапунзел спечели сърцето ми от първо гледане с позитивният начин, по който гледа на света, колкото и мъничък да е той за нея побран в рамката на малкото й прозорче на върха на кулата. 
Понеже имах намерение да пиша дипломна работа на тема класиките на "Дисни'' се бях замислила върху нещо преди време. Забелязали ли сте как различните поколения принцеси носят качества, които се приемат като положителни в годините, в които се появяват на екран. Най-ранните принцеси Снежанка, Пепеляшка, Аврора са кротки, послушни и да, не особено борбени. Любовта ги намира сама и след куп перипетии те обикновено са спасени от някого. С времето принцесите все повече се... еманципират? От Ариел и Бел до Елза и Рапунзел, женските образи стават все по-активни, инициативни, самостоятелни. Да, филмчетата на ''Дисни'' обикновено са вдъхновени от приказки, митове и легенди и се движат относително близо до оригиналната фабула, но няма спор, съвременните принцеси носят своите послания и имат възпитателна цел. Възпитание, което пряко достига до младите дами, които тепърва изграждат характер и ценностна система и нямат добре разработен филтър за получената информация. На нас остава да се замислим до каква степен това възпитание е същото, в което искаме поколенията да растат. Със сигурност по-добре от сцени с кръв и екшън. 
И понеже идеята на публикацията съвсем не е такава и нямам идея как отново се отплеснах в тема, която едва ли въобще вълнува някой друг освен мен, ето малко снимки :)








За детайлните цветчета и листенца използвах смесица от кремообразни сенки, обикновени сенки, червило и меките моливи на ''Импала''. Всички гореспоменати продукти нанасях с четчица за гелообразна очна линия за по-прецизна работа. За съжаление не се получи достатъчно прецизно и пигментирано. Ако разполагате с цветни очни линии ефектът ще е уникален, сигурна съм!
Цветчето на миглите ми е всъщност лепенка за маникюр, може да се използвам всякакви форми и дизайни за весел акцент. Дори си представям колко красиво ще е ако се използват дребни хербаризирани цветчета, закрепени с лепило за изкуствени мигли!


сряда, 18 февруари 2015 г.

Avene Couvrance Makeup


Днес реших експериментално да изпробвам нов вид публикация ревю на продукти под формата на списък. Идеята си откраднах от работа, където понякога пиша текстове под формата на списъци. Защо списъци? Първо, защото ги обичам, вярвам и вие. Второ, защото придават една определена структура на текста, достъпни и лесни са за четени дори и за мързеливите читатели, които четат на диагонал и благодарение на кратката си форма правят текста много информативен, защото поднасят важната информация в редуциран вариант и лесен за запомняне. Плюс всичко това съм много изморена и не ми се пишат дълги ревюта :)
Ето ги и днешните три ревюта под формата на три списъка с нещата, които ми и не ми харесват в продуктите от декоративната линия на Avene - Avene Couvrance Concealer, Avene Couvrance Mascara, Avene Couvrance Lipstick/Lippiner. Тези три продукта включих в месечните ми любимци тук, а за самата линия Couvrance ще напомня, че е създадена, за да коригира несъвършенствата посредством ''игра'' със светлината и всички продукти са хипоалерегенни и с високо ниво на толерантност към кожата и очите.
*
Today I decided to do a little experimental post review of products, structured like a list. At work I often write some texts in this form and style. Why with a list structure you ask? First of all, I love lists. Second place, lists add this specific structure to every text, no matter its purpose or genre, style, that makes it easy to read and comprehensible even for the laziest readers. Lists make every text imformative, thanks to their short form of presenting the inforation. On top of that, I`m kinda tired and lazy to write a long review today :)
So, here there are, todays three product review in list form about three products from Avene Couvrance makeup like - Avene Couvrance Concelaer, Avene Couvrance Mascara and Avene Couvrance Lipstick/Lipliner. I already started to share with you my impressions in my monthly favourites post here and I will bring to your mind, that Couvrance line is made to correct imperfections while ''playing'' with light and every product from the line is hypoalleregenic and high tolerance to skin and eyes.




Avene Couvrance Concealer

Какво ми харесва / What I like:
* Страхотна и лека, почти въздушна текстура, която е много лесна за равномерно разнасяне. / Great light, almost airy texture, really easy for even application.
* Не се впива в порите и бръчките и не ги подчертава. / This product doesn`t sinks into wrinkles and pores and doesn`t highlight imperfections.
* Средна пигментираност, достатъчно покривен без да се натрупва твърде много количество където е поставен. / Medium pigmentetion, thic concealer is covering enough without the ''cakey'' effect and finish
* Прилична дълготрайност, въпреки че сякаш мигновено попива в кожата. / Good longlasting power, although it almost immediately sinks into udereyes area.
* Удобна опаковка с четка, която се "пълни'' с продукт при завъртане на срещуположния край./ Convenient packaging with a brush, that "loads'' with the product when twirling the opposite end.
* Струва ми се, че съдържа микроскопични частици, които рефлектират светлината и помагат за коригирането на тъмните кръгове под очите. / I think there are a lot of miniature particles in this product, that reflect the light and that way hide undereye dark pigmentation.
* Подходящ за всеки тип кожа. / Good for every skin type.

Какво не ми харесва / What I don`t like:
* Малък избор от нюанси (от Avene ми изпратиха по-тъмния от двата и ще го нося по-активно през лятото, след като се сдобия с малко тен). / Poor shade range, consisting of only 2 shades (I have the second one, which is darker and would wear this concealer during Summer, when I get more taned).
* Нанасянето на продукта с четката от опаковката може да е нехигиенично. / Applying with the brush from the packaging tend to be unhygienic.
* Продуктите в такъв тип опаковка свършват по-бързо от нормално, заради неконтролираното избутване на продукт чрез механизма. /  Concealers in stick form packaging like this always ends up quickly, because of the uncontrolled loading of product on the brush.




Avene Couvrance Mascara

Какво ми харесва / What I like:
* Съвършена текстура - не е твърде течна или суха. / Perfect texture - neither wattery, nor dry.
* Удължава и разресва миглите перфектно. / Creates long and combed lashes.
* Изглежда много натурално, нанесена на 2-3 слоя, но може да се надгражда за повече драма. / Looks super natural on 2-3 coats, but you can build it up for more dramatic look.
* Не се размазва, разтича или рони. / Doesn`t smudge or get flaky.
* С висока толерантност - не дразни очите дори и след дълго носене. / High tolerance level - it doesn`t irritate eyes even after long period wearing it.
* Супер дълготрайна, не изчезва от миглите докато не бъде свалена с продукт за целта. / Sper long lasting - it doesn`t wears off until you initiate cleaning it.
* Премахва се лесно с мицеларна вода без да изисква активно търкане. / You can remove this mascara from your lashes super easy with micellar water.

Какво не ми харесва / What I don`t like:
* Аз лично не обичам силиконови четки като тази. / I don`t like plastic brushes like this one.
* Не придава никакъв обем. Не е подходяща за тези, които предпочитат по-драматичен ефект. / It doesn`t add any volume at all. It`s not for those of you who love dramatic look like myself.
* Не е достатъчно черна. / It`s not black enough.

В заключение е перфектната спирала за всеки ден или ако имате дълги и гъсти мигли, които се нуждаят основно от разресване, но не я препоръчвам за по-специални поводи.





Avene Couvrance Lipstick/Lipliner

Какво харесвам / What I like:
* Моливът е с перфектна консистенция, нито твърде сух, нито твърде мазен, точно като моливът за вежди, за който разказах тук. /  The lippencil has perfect texture - neither dry, nor too mild, just like the brow pencil I aready showed you here
* Червилото е матово с лек сатенен финиш и не изсушава устните. / The lipstick is with matt, slightly satin finish and doesn`t dries out your lips at all.
* Лесни за нанасяне. / Both are easy to apply and work with.
* Лекият нюанс на пепел от рози е подходящ за ежедневен грим или нанесен на два слоя за по-силно подчертаване. / This light dusty rose shade is perfect for everyday wear or if you apply it on two coats, you get more statement look.
* И двата продукта са много дълготрайни, особено моливът и избледняват равномерно и без да оставят черви. / Both products have good longlasting power, especially the lippencil and both wear out even, without leaving ungly lines after.
* Въпреки че червилото е матово не изисква особена подготовка преди нанасяне, защото не подчертава несъвършенствата. / Although this lipstich has matt finish it doesn`t need certain preparation beforehand, because it doesn`t highlight imperfections.
* Няма аромат, което за мен не е положително, нито негативно, но го споменават за онези от вас, които мразят продукти за устни със силен аромат. / It`s not a scented product. This is pretty neutral feature for me, but I mention that for all of you, who hate scented lip products.

Какво не ми харесва / What I don`t like:
Не намирам недостатъци. / I think it`s really good product.


В тази публикация любимата ми оранжева рокля отново е действащо лице. Така е защото: а) нямам други оранжеви дрехи (не обичам цвета), които да се вържат с концепцията на Avene и б) оранжевата рокля се превърна в малка традиция за всяка публикация за Avene, може да разгледате останалите тук и тук.
*
My favourite orange dress has once again its role in this post. The reasons are: a) I don`t have other orange clothes (I don`t like orange), which I can bond with Avene`s brand conception and b) I think that wearing this dress in every Avene post i cute little tradition, you can check out my other Avene posts here and here.

петък, 13 февруари 2015 г.

Valentin and Valentina



В навечерието на вероятно най-комерсиалния празник от годината (както вероятно много мислят) ще поговорим за подаръци. Нека още сега уточня, че не съм от хората, които имат против подаръците, сърцата, бонбоните и балоните, което доказват и предходните му публикации. Сериозно се вживявам в духа на всеки празник и това ми носи удоволствие, но ако вие не споделяте тези емоции, това не е проблем за мен и не ви осъждам. Вярвам, че всеки трябва да има свободата да се наслаждава на каквото реши. Като подаръците, например! Не, не тяхната цена, размери, колекционерска стойност, а по-скоро вниманието, инкрустирано в тях, доказателството за симпатия, старанието. 
Днес смятам да се спра на няколко възможности за валентински подарък. В края на тази публикация ще разкрия най-оригиналната ми идея за подарък, вдъхновена от професионалистите от SNB. Надявам се да съм полезна на всички, които са забравили какъв ден е утре и ще пазаруват в последния момент. Или просто ако ви допадне идеята ми и решите да зарадвате някой... просто ей така :)



Романтична закуска в леглото е класика в жанра, която не изисква особени усилия или умения. Ако сте достигнали професионално ниво и най-важното ядене за деня прилича на виртуозна увертюра, може да погледнете прекрасното предложение на Миленка тук. Мекият аромат на кафе и разглезването с шоколад сутрин може да бъде много изкушаващо.
А защо не заместите този нежен жест с нещо, което също предизвиква слюноотделяне? Нещо в бонбонени нюанси и текстура на глазура за кексчета червено кадифе?


Едва ли има женско сърце, което да не запърха във весел танц на пеперуда при вида на кадифена кутийка с панделка. Тези кутийки не ви ли напомнят за черупка на мида, която бавно се разтваря, за да разкрие своето съкровище?
Да избереш бижу, което ще се хареса не винаги е лесна задача и вместо него може да заложите на нещо със същия блясък. Нещо, което ще украсява ръцете ви и ще заслепява околните с гланцовия си финиш.



Това е едно от любимите ми - да подариш приказка, песен, поема. Сред най-романтичните жестове, на които човек е способен. Думите и техните нюанси, температурата на романтичната реч, същата като тази от любовна треска... Е, не всеки може да си служи умело с думи. Тогава остава възможността да подарите нещо също толкова лирично. Нещо със своя собствена приказна история. Нещо устойчиво и безкрайно като истинската любов, като happily ever after...


Oh la la! Париж! Даже и да не сте фен на блудкави валентински изпълнения, не мога да повярвам, че бихте отказали една мъъъничка екскурзия! Едва ли съществува суперлатив, който да не е посветен на града на любовта, затова няма да изтъквам достойнствата му сега.
По-скоро бих предложила алтернатива за тези, за които моментът не е подходящ за такъв по-щедър подарък. Пренесете автентичния дух на Париж в любовното ви гнезденце като подарите нещо с цвят на Айфеловата кула. Знаете ли, че на няколко години я пребоядисват в три градиращи нюанса в сиво-синята гама, за да изглежда по-висока и внушителна. Сега си представете най-популярната френска забележителност в течно състояние, побрана в мъничка бутилка за лак за нокти. Ако още не ви е достатъчно френско, добавете симфония от френски макарони с ягодов крем... la vie en rose!


Докато още сме на парижанска вълна, предлагам още нещо в този дух - бутилиран френски въздух! Познат още като парфюм. Франция е родината на най-емблематичните аромати и една разходка по ''Шанз-Елизе'' е достатъчна, за да ви замае с наситеността на ароматите, които се понасят след всяко захлопване на вратата на известен бутик зад гърба на млада и стилна дама с отрупани с пакети ръце.
Усещането за стил, класа и мода трябва да изисквате дори от най-малките детайли. Ето защо може да се спрете на подарък, който впечатлява с качество и респектира с класическия си дизайн.


Шоколад във всевъзможни форми и презентация, но най-добре шоколадови бонбони. Защо бонбони? Защото формата и размерът им е в пропорции, строги до последната какаова прашинка. На границата на поносимото и непоносимо удоволствие, в точното количество щастие, без нито един излишен и разсеяно шляещ се ендорфин! Златното сечение на любовта. Преглъщате шоколадовия бонбон и той се превръща в мъничък център на удоволствието, който гъделичкате при всеки пристъп на искрен смях!
Да, има още нещо, което жените обичат да пренареждат със същото внимание, с което подреждат шоколадовите бонбони в малките им гнезденца. Като игра на домино с калинки :) Има още нещо, което ги развеселява със същата сила, с която може само шоколада. 15 мл ендорфини!



Спирам да мистериознича и ви представям веднага най-сладкия валентински подарък - лаковете за нокти ''Валентин'' и ''Валентина'' на Стар Нейлс България. Прекрасна влюбена двойка, всеки един от двамата достоен със своята индивидуална красота и работещ ж нежен синхрон, съчетан с другия. Сочна розова Валентина и Валентин с цвят на незабравки. С равномерна пигментация дори и на един слой и с деликатен огледален финиш. Не ви трябва повод, за да ги притежавате, не забравяйте :)
И едно мъничко допълнение, което да узакони романтичната им любов и да й предаде стабилност и дълъг живот.
Какво е една любов без диамант? Той й придава красота, здравина и сила. Същият ефект може да постигнете и с диамантения заздравител на SNB - красиви, здрави и щастливи ноктенца!
Диамантите са най-добрите приятели на момичетата, все пак :)