вторник, 29 март 2011 г.

On rainy days, we'd go swimming out On rainy days, swimming in the sound












Обичам Пролетта.Тя е непредсказуема,винаги готова да изненада.Ето,например днес,сутринта си печеше слънчице и до обяд вече се сипеше мощен дъжд...ама такъв дъжд,дето само Пролетта знае как да го намисли.Да,Пролетта е пълна с изненади...Е,не е задължително винаги да са приятни...
Колкото до Лятото,не разбирам с какво превъзхожда Пролетта,че всички са се втурнали да го обожават,да му се мазнят,да го молят вече да идва...Ама,ако иска да идва!
Не винаги ми допада това Лято,малко ми е едно такова...егоистично.Цялото си лято отдаваме на Лятото,после идва есента и ние още преживяваме хубавите спомени...после пък през зимата си мечтаем за Лятото и го молим да идва по-бързо и като се започне с едни писания във Facebook,едни хвалби,едно чудо...И идва ред на Пролетта,тази прекрасна Пролет и вместо да й се радваме,вече сме започнали да стягаме куфарите за почивката на плажа,търсим къде сме набутали чифта бански от миналата година и минаваме на строга диета,за да сме във форма,когато облечем банските(ако ги намерим).
Затова ми е егоистично Лятото,все едно светът се върти около него и затова ми е свидна Пролетта.
Обаче не е задължително да приемате горенаписаното за чиста монета,аз и лятото си го обичам и на него му се радвам...просто в момента обичта ми към настоящия сезон е разцъфнала като цветенце :)

4 коментара:

  1. love this. So stylish. Beyond glad I discovered your blog. I'm absolutely in love with this. I'd really be glad if you visit mine too. Check it out for updates every day about the latest fashion news, trends and street style. Would love your support. xoxo

    PS: If you follow me, I'll follow you back.

    http://www.dailycatwalk.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. thank you sooo much...so kind of you :) i`l def check your blog :)

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)