сряда, 22 май 2013 г.

Gifts from The Good Fairy

Finally,my amazing gifts from The Good Fairy a.k.a. Svetlana (click right HERE)from The Beauty And The Fashion are here,in my little home by the sea!I don`t have enough words to tell you about my happiness and excitement today,I feel,that this is the most amazing day in my life since the date of birth of my niece Ava!I am really thankfull,this package is like a dream comes true!Thank you,dear Svetlana,for beeing my fairy lady today,for having the ability to make people happy and special!This is your best feature!
Would you like a review of all the products,that I have recieved today?Tell me in the comments below!
*
Да,тук е!Ръцете ми все още треперят от вълнение,въпреки че мина почти половин ден(а кочияшът сигурно още помни сълзите,които покапаха върху кутията,когато нетърпеливо я дръпнах от ръцете му!).Реших да не ви показвам съдържанието веднага,исках първоначалното вълнение да мине,за да мисля по-трезво и да успея да напиша поне нещо адекватно!И въпреки това,няма да ми се получи с трезвата мисъл,гарантирам ви!
На първо място,БЛАГОДАРЯ,мила Светлана(позната още като Добрата фея) от The Beauty And The Fashion за сбъднатите мечти!Аз вече успях да ти опиша вълнението и благодарността ми към теб,макар и не със силата,с която ги изпитвам,но нека го напиша още веднъж тук.Благодаря ти,че си ДОБЪР човек и ощастливяваш другите,че сбъдваш мечти.Живей с мисълта,че си самото превъплъщение на Добрата фея и всичко приказно и заедно с това живей с благословията на това,защото всяка доброта остава възнаградена:)
И така,нека се впуснем в подробности.Каляската на The Beauty And The Fashion паркира пред дома ми днес сутринта.Преди нейната поява,най-тържествено получих пергамент,донесен от един гларус,а на него бяха точните указания,кога и кой ще донесе пратката.
Към 10.00 ч. чух приближаващия конски тропот и точно за  2 секунди вече се намирах пред дома ми,трепереща от очакване.Сред облак от перушина на гларуси и аромат на среднощна забава на слънчевбрягския плаж,каляската приближаваше с огромна скорост.За малко да ме подмине,но аз махнах на време,за да спра кочияша.Джуджето скокна гордо от каляската и с цялата внушителност на гордата си 120-сантиметрова осанка ме разтрепери от страхопочитание!Подаде ми огромна кутия и спомена,че идва чак от Вълшебното кралство и е дело на Добрата фея.Едва оттърсила се от шока и вълнението от случващото се пред очите ми,които са със съвсем скромни разбирания за грандиозност,успях да спра кочияша и джуджето,които се подготвяха да потеглят към нови дестинации с нови пратки.По морски любезна и въпреки ранния час,поканих двамата да бъдат мои гости и да пробват от прочутата поморийска ракийчица(вижте тук).Хубаво си прекарахме с тези двамата,посмяхме се,пийнахме от поморийската амброзия,мезихме с черноморска рибка,обаче те нали са отговорни,побързаха да тръгват,да продължат със задачата,поставена им от Светлана.
-Ще пришпорим конете!-каза Джуджето и деликатно хлъцна-Отговорни сме пред добрата фея,не искаме да разочароваме другите принцеси,-тупна се в гърдите кочияша!
Тъкмо да им завия сушен паламуд,поръсен с поморийска солчица за из път и чух страшен шум!Излизам на стълбите и що да видя-кочияшът се опънал като морска звезда на площадката,а джуджето се търкаля по стълбите като топче от Тотото в сфера към него!Оле,прекалила съм с ракийката,знаех си да не вадя от най-силната домашна!
Побързах да ги заведа в болницата.Новините са добри,двамата ни герои скоро ще се оправят и ще продължат с раздаването на подаръци.Предстои им кратко лечение в местния санаториум,но лековитата кал тук е с вълшебни свойства и от нея се оздравява незабавно :)
Прибирам се,почти забравила за подаръка и що да видя-каляската пред нас е изчезнала!Мен все ме нападат по няколко проблема,кърша пръсти и се чудя какво да кажа на Добрата фея-тя е толкова добра с мен,а аз за един ден попилях антуража й!
Оказа се,че каретата била открадната и влязла в нелегален канал за износ на карети към Сърбия.Проследих аз историята,свързах се с няколко криминално проявени и стигнах до следа!Каляската била откупена от живущи в ромската махала в Поморие и предадена на вторични суровини!И Веселина веднага отиде,за да си я прибере!
Каляската вече е на сигурно място и чака тези дни кочияша да си я прибере и да потегли с нея.Лъснала съм я до блясък,все пак съм работила на автомивка и съм навътре в занаята!
И така,аз се заемам да правя ревю на всеки прекрасен подарък по отделно,така че следете за бъдещите публикации!И очаквам от Ели от MaquiLab да продължи историята с лични впечатления!Кой знае,в самия край на пътешествието на кочияша и джуджето,с помощта на българските блогърки и Светлана,може да издадем приказни пътеписи :)


Gorgeous packaging!
Прекрасната опаковка!Кой знае колко труд е положила милата Светлана!



This card is full of love and kindness!
Тази картичка е пълна с любов и доброта!


The biggest surprise in my life!
Най-голямата изненада в живота ми!


Max Factor False Lash Effect Fusion
Max Factor Max Effect Ruby Tuesday
Max Factor Max Effect Purple Haze
Max Factor Max Effect Satsuma
These were a BIG surprise for me!How kind :)
Тези бяха огромна изненада за мен!Колко мило:)


Chanel Nail Colour 517 Fracas


Chanel Rouge Coco 49 Liaison


Urban Decay Smoked Palette-the big gift from the opening giveaway of The Beauty And The Fashion
Urban Decay Smoked палитра-големият подарък от опънинг томболата на The Beauty And The Fashion



My amazing surprise from Svetlana with a personal touch-Anna Karenina,luxurious and in English!:)
Прекрасната ми изненада от Светлана с много личен привкус-Анна Каренина,луксозна и на английски език! :)


18 коментара:

  1. Ох, да се успокоя, че всичко е пристигнало, че точно прочетох доклад от кочияша, който не звучеше много свързано:))))
    Да се ползва със здраве и радост!

    ОтговорИзтриване
  2. Всичко пристигна в уречения ден!Поднасям извинения към кочияша за неоснователното обвинение,което му отправих :)Благодаря! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! ^_^ А писането и на двете ви е много завладяващо. Идеята за пътеписи определено трябва да се обмисли! :))

    ОтговорИзтриване
  4. Ахаха, ама че палава била тази поморийска ракийка :D Честито, със здраве да си ползваш нещата, а аз вече нямам търпение да се запозная с кочияша и джуджето! :)

    ОтговорИзтриване
  5. lovely stuff the chanel nail polish looks good :)

    New post waiting for you! An interview with Jennyfer Wang!
    http://flowersandcrowns.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  6. How amazing is this, looking forward to the review!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  7. You are so so lucky girl!
    Giveaway on my blog! I invte you to take part sweetie!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ОтговорИзтриване
  8. :))) личната нотка е прекрасна, много изпипани детайли - чудно :)

    ОтговорИзтриване
  9. Oh that Chanel lip stick and nail polish... I want!!!

    xo, Megan
    indie flower

    ОтговорИзтриване
  10. Amazing! Lucky you (:

    Would you like to follow each other on bloglovin and/or gfc?
    Let me know if you want and I follow you back :D
    http://muffliato9.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  11. Thanks! I followed back.

    Have a nice day xoxo
    http://muffliato9.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  12. What a beautiful surprise!
    Really like your blog,maybe we can follow each other?

    Only a storm in a coffee cup

    ОтговорИзтриване
  13. Shall we follow each other?
    poppy:
    http://me-poppy.blogspot.com

    Pls leave a message if u are following my blog, i will follow u back~ lol

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)