сряда, 30 октомври 2013 г.

Fall Outfit Of The Day


Hi,beauties!I`m in the process of making a long Autumn Lookbook post ( may be I`ll separete it in two parts), but untill then I decided to show you today`s oufit,makeup and nails of mine.Don`t judge me too harsh,it`s my first official outfit post and I`m still not sure if this kind of posts will become a permanent part of my blog.Just an experiment :) So,stay tuned to see how I looked in this gorgeous warm day.
*
Здравейте,хубави!В процес съм на правене на дълъг пост,посветен на 10-те ми любими тоалета за есента ( най-вероятно ще го разделя в две части,за да не е много досадно),но до тогава реших да ви покажа днешният ми избор на тоалет,грим и маникюр.Не ме съдете много строго,моля,това е първият ми опит за OOTD публикация,а и все още не съм напълно убедена,дали искам да включа модни публикации перманентно в блога ми.Просто един експеримент.Останете на линия,за да видите как изглеждах в този прекрасен топъл ден.













13 коментара:

  1. ти си невероятно талантлива, имаш усет за детайла!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо,надценяваш ме!Обаче много се радвам,че мислиш така за мен :) Много ми хареса хелоуинската ти интерпретация,Тейа :)

      Изтриване
    2. Блсагодаря! ♥

      Изтриване
  2. Задължително продължи с този тип публикации!

    ОтговорИзтриване
  3. Мисля, че преди въобще да правиш подобни публикации, Веселина, първо трябва обезателно да помислиш над фигурата си. Имаш доста наднормени килограми и това не само е грозно, но е и много нездравословно. Блърът не помага.
    Също така е хубаво да прочетеш две-три влакови композиции натоварени с модни списания, да погледаш фешън тв минимум десет години и евентуално тогава да пробваш да съчетаеш дрехи, обувки, аксесоари.Пуловерът , който си показала е ужасен. Обувките са отвратителни. Подобни неща няма в модата.
    За съжаление и това не е всичко - снимките ти са катастрофа.
    Надявам се да не се обидиш, тъй като моята цел бе само да ти помогна съвсем добронамерено при това. Но само с мързел, лежане, ядене на корем, нахалство и някоя интрига, както е при теб, не става:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сигурно си супер нещастна, само обиди ръсиш, навсякъде. Виж себе си първо! И вземи излез малко от България, виж хората как живеят и как се обличат. Не си ти тази, която казва какво има и какво не в модата. А килограмите не са най- важното нещо за тези, които не изкарват пари с телата си. Сори! Ама то, ти откъде да знаеш. Само със злорадстване, завиждане, нахалство и някоя интрига, както е при теб, не става! :-)) Надявам се да не се обидиш, тъй като моята цел бе само да ти помогна, съвсем добронамерено при това!

      Изтриване
    2. Благодаря,Дени,за защитата :) За дрехите няма да коментирам-щом ги нося си ги харесвам :) Колкото до килограмите-това беше основната ми спънка досега да пускам подобни публикации.Вече съм написала чернова на публикация,която ще пусна скоро,в която обяснявам как успях да се преборя с последствията от болестта на щитовидната ми жлеза (напълняването) и колко килограма съм свалила дотук и какъв режим спазвам,за да продължа да свалям :) Благодаря на загрижените за здравословното ми състояние,ще прочетат повече в бъдещата публикация ;)

      Изтриване
  4. Веселина, вкусът с диета няма да го придобиеш!И вместо да триеш критичните коментари се замисли!

    ОтговорИзтриване
  5. Весе, беше ми интересно да видя в снимки твоя собствен стил. Харесвам личната интерпретация и съчетаване на дрехи, а не сляпото подражание по модните течения. Дамите с личен стил се отличават с оригиналност и артистизъм от модерните такива, които сякаш са излезли по калъп от модния подиум и сякаш им липсва въображение. Някои работят над стила си и го развиват с години, други просто си мислят, че притежават такъв. Продължавай да изграждаш своя!
    Харесват ми удобните ти обувки и пастелния им цвят. Тях, заедно с бежовия панталон, бих съчетала с пуловер пак в пастелен цвят - синьо, розово.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много съм съгласна с теб!Личният стил не е задължително най-актуалният и най-легитимният в дизайнерските среди,но дава свободата да се чувстваш себе си,да се изявяваш и да интерпретираш собствената си персона,светоглед.Ще пробвам да съчетая бежовото със пастелно син пуловер,който имам.

      Изтриване
  6. Някои хора смятат, че модата е за тези, които нямат собствен стил и не знаят какво да облекат. Не бих се съгласила напълно с това мнение, но бих подкрепила мадам Шанел, че модата си отива, а стилът остава :)

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)