сряда, 19 август 2015 г.

Pineapple




Белите дрехи и аксесоари не са пропуснали летен сезон, през който да са сред топ тенденциите, а тази година модните гурута дори съветват да се обличаме в бяло от глава до пети. Мисля си, обаче, че до този момент е нямало лято, през което белият лак за нокти да е толкова модерен. Може да го видите навсякъде, на ноктите на известни жени и обикновени момичета, носен самостоятелно или с декорации и в съчетание с цветове, интерпретациите са многобройни.

Аз, да си призная, винаги съм презирала белите тоново и особено през лятото, когато са съвсем клиширани. Съгласна съм, че са в прекрасен контраст с кожата с тен и още че носят някакво усещане за ефирност и безкрайност, но пък са толкова скучни на фона на кораловите, тюркоазените и ярките жълти нюанси. И все пак тази година усещам промяна в отношението ми към бялото, дали повлияна от тенденциите, дали съм започнала да поостарявам и вече се опитвам да залагам не толкова на игра с цветове в облеклото ми, а по-скоро да игра с текстури и кройки. Но съм почти убедена, че главен виновник за това преоткриване е точно белият лак за нокти, който нося почти постоянно.

Сигурно се досещате, че откриването на перфектния бял лак за нокти е почти невъзможно. Идеалното чисто бяло, а не млечно е на първо място, а после търсим и чудесна покривност, лесна за работене текстура и четка по възможност, завидна издръжливост и всичко това на приемлива цена. Мммда, звучеше ми невъзможно, докато не опитах лакът за нокти "Белчо" на Star Nails Bulgaria. Защо намирам точно този лак по-добър от всичко останало, което съм пробвала? Ще се опитам да го резюмирам кратичко, защото ако следите блога знаете, че възторжените слова за лаковете на SNB никога не са достатъчно (и това не е безпочвена реклама)!
* Истинско бяло, или както добре го описват на английски "crisp white". Без млечни или розовеещи подтонове.
* Чудесна покривност. Дори и на един слой е ОК, все пак мисля, че са му нужни два за перфектно покритие.
* Макар и да имам богат опит с лаковете на SNB, този ме изненада с по-гъста текстура. В началото мислех, че ще се нанася трудно и ще става на линии и балончета, но се оказа съвсем удобен и лесен за ползване.
* Широка и удобна четка, която чак сега, когато съм с дълги нокти, най-накрая оценявам.
* Покривността? Без забележки! Всъщност нямам представа колко време издържа без база или топ коут, защото откакто имам диамантения заздравител  и 3 в 1 продуктът на SNB, не съм пропускала да ги нанасям. Ноктите ми са невероятно здрави и твърди, не се чупят и не се белят (за първи път в живота ми поддържам дълги нокти, преди беше невъзможно да ги опазя), а също е много важно и че не се оцветяват от лакове с по-силен пигмент. Всеки лак, нанесен успоредно с един от двата продукта ми издържа повече от седмица, а вероятно и по-дълго, но на мен ми омръзва и го сменям.
* Не се цапа. Не знам дали се случва при вас, но при мен белите лакове се зацапват и напукват често. С този нямам такъв проблем.
* Сваля се лесно и бързо и това е още един плюс на този чудесен продукт.

Ако трябва да съм искрена, а и вие най-вероятно сте го забелязали, ако следите блога от по-отдавна, никога не съм се интересувала и впечатлявала от лакове за нокти. Винаги съм била момичето с гримовете, но не и перфектния маникюр и прическа. На фона на по-горе казаното, през последните месеци все повече обръщам внимание на ноктите си и вече не мога да допусна да ги гледам начупени и с избелен лак. Това се отрази и на блога и тук все по-често има публикации за лакове за нокти. Любовта и интереса ми към тези продукти безспорно са провокирани от всичко на Star Nails Bulgaria, което имам възможността да изпробвам. Уникални цветове и богата палитра, много трайни и наситени, прекрасни продукти като цяло и което е още по-хубаво - българско родно производство! Не пропускайте да разгледате сайта, ако все още не сте го сторили. Там ще намерите и повече информация за най-новата есенна колекция "Паралел", за която очаквайте публикация и от мен съвсем скоро!







 













*Място/Place: Extreme Surf School and Bar, Pomorie
* Продуктът ми е изпратен за проба от Star Nails Bulgaria. Мнението ми за него е
напълно искрено, не ми е заплатено за тази публикация.



1 коментар:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)