понеделник, 14 май 2018 г.

Loreal Sublime Fresh Purifying Foaming Cleanser Review


Здравейте, романтици! Днес наминавам с едно кратичко (ндявам се) ревю на продукт, който получих като част от подарък за рождения ми ден. Дам, правя това уточнение, защото вече съм споменавала в блога, че не съм фен на почистващите продукти за лице във формата на пяна, та да изясня, че аз иначе не бих си взела този продукт. Но нищо, хубаво е човек да пробва разнообразни неща, не се знае кое ще му допадне и ще се превърне в нов любимец. Е, този продукт не успя да се превърне в мой любимец. Даже не успя да ми хареса, по-скоро е посредствен в моите очи. Но пък ми се иска да споделя мнение за него, може и да е полезно за някой. Та днес ще ви разкажа за впечатленията ми от Loreal Sublime Fresh Purifying Foaming Cleanser (ох, че дълго име)!


Стига да не бъркам, мисля че това е един наскоро лансиран продукт на Лореал. Всъщност е почистващо средство за лице, което се пени или има текстура на мус. Първото е по-вярно, защото пяната не е достатъчно плътна, за да го нарека мус. Създаден е за нормална до комбинирана кожа. Прозиводителите обещават да премахне успешно следи от грим и други нечистотии по лицето. Измислен е така, че "въздушната" пяна с хиляди почистващи балончета да "повдигне" замърсяванията от кожата и така да я почисти. Може да се използва и за очи. Оставя лицето свежо, чисто и гладко. Продуктът не съдържа алкохол и сапун. Освен това в състава му влиза силицилова киселина, която да се спомага за по-чиста кожа без пъпки и раздразнения. Последното не знам колко е вярно, не се усеща като да е така. Освен това, поправете ме ако греша, но силициловата киселина обикновено е добавена в продукти за мазна и проблемна кожа, не за нормална. Въпреки това този продукт не е изсушаващ. Препоръчва се всекидневното използване на продукта, сутрин и вечер.
Мисля че това са основните обещания дадени при лансирането на продукта от Loreal. Нека сега пристъпим към тестване и лични впечатления.



Добре де, в последно време съм ги наредила едни недоволни ревюта, но искам да съм откровена и все попадам на продукти, които не харесвам. Този спада към тази графа, уви, но аз не съм и очаквала много от него - просто не харесвам почистваща пяна за лице. Не я усещам като мой продукт, не усещам да измива добре лицето ми, според мен е ненужен продукт, който се рекламира твърде настойчиво в последните години. Ама и шефовете на козметични корпорации за милиарди трябват да хранят семейства, нали така?!
Та, да се върнем на темата, Loreal Sublime Fresh Foaming Clenaser е типичната, стандартна пяна за почистване на лице, ако сте пробвали такава (на която и да е марка). Във флакона е в течна (рядка) форма, при натискане помпичката вади вече разпенен продукт, като при пяните за коса. Само дето пяната в случая не е така гъста и гладка като тази за коса, а значително по-рехава и по-бързо спадаща. На мен лично са ми нужни няколко помпички, за да почувствам че търкам лицето си с нещо. Може би пяната наистина спада доста бързо. Това от своя страна прави продуктът много неикономичен и като цяло свършва преди да се усетите. Опаковката е хубава и удобна. Самият продукт има лек и свеж аромат, който мен лично не ме дразни, а и не се задържа по кожата. Ползвала съм го за цялото лице и за очите, не пари, не дразни, не подлютява разчоплени пъпчици и т.н.
Е, прави ли нещо в крайна сметка? Моето усещане е че не. С грим не може да се справи въобще, колкото и да търкате. Особено спиралата е мисия невъзможна и най-много и вашата да се разчете от намокрянето, но повече от половината да си остане по миглите като при мен. С лицето не е по-различно, а аз ползвам само пудра, забележете! 
Извън свалянето (или несвалянето) на грима, пак не ми допада като почистващ продукт. Нищо не се случва след употреба. Лицето си не усещам чисто, порите ми не са почистени, черните точки не са изчезнали, няма свежест, няма сияние, няма нищо от обещаното. При мен им само непреодолимо желание да се върна в банята и да се измия човешки с хубав продукт. 
Едно хубаво качество е, че кожата не е изсушена и не опъва неприятно. Донякъде може да се мине даже и без нанасяне на крем за лице, ако говорим за комфорт на кожата. Иначе не съветвам да го пропускате. 

Не ми се иска този пост да стане твърде хейтърски (ахам, малко е късно вече, той такъв си стана), а и вече изчерпах наблюденията си за продукта, затова завършвам с едно кратичко: "Не го препоръчвам!" Съжалявам, ако сред вас има хора, които са пробвали пяната и я харесват. Аз просто споделям моите лични впечатления и не налагам мнението си на никого :)

До нови срещи и се надявам, че скоро ще мога да пиша за някой впечатляващо добър продукт :)













4 коментара:

  1. seems like a nice product!

    https://modaodaradosti.blogspot.ba/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you for your comment :) In fact, I don't like this product, this is what I am sharing in the article :(

      Изтриване
  2. Благодаря за искреното ревю! И аз не харесвам пяната за лице като почистващ продукт и се присъединявам към Вашето мнение. Може би има резултат само в сутрешната рутина.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз благодаря за коментара! Да, всички сме доста различни и знам със сигурност, че има доста момичета и дами, които харесват такъв род продукти. Това е много вярно, че пяната сякаш има най-адекватно приложение сутрин, когато не трябва да се справя със сериозни замърсявания и грим, а и е достатъчно нежна :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)