сряда, 19 юни 2013 г.

Avon Naturals Juicy Moisture Lily & Gardenia


Здравейте,приятели!
Показвам ви последните ми покупки за последните няколко седмици.Количествата на покупките ми никога не са били огромни.Заплатата ми е достатъчно скромна и винаги ми е било приоритет първо да посрещна основните си нужди и после да инвестирам в спомени и красиви моменти с приятели.Женските глезотии за мен са на последно място-не че не бих искала да притежавам всичко на този свят,но човек е длъжен да ''знае и 2,и 200''.Ще се учудите,но основна част от козметиката ми е съставена от подаръци и вещи,които сестра ми и приятелките ми не са харесали,но са намерили много любов при мен.Не мисля,обаче,че липсата на самостоятелна стая,запълнена с гримове,ме прави по-непълноценен блогър.Нямам идея,дали съм ви полезна,но писмата,които често получавам от познати и непознати ме карат да си мисля,че вървя в правилна посока и че блога ми е красиво място.Тук е моментът да ви споделя,че трябва да се чувствате напълно свободни да ми пишете на ditetu_f@abv.bg с препоръки и въпроси.Вашето мнение е от най-голяма важност за мен,защото аз ви чувствам,като мои приятели.
Та,да се върнем на покупките.Този комплект от ''Ейвън'' си поръчах с идеята да имам три малки ароматни съкровища за лятото.За мен ароматът на гардения и лилия се оказа свежа и деликатна комбинация за сезона.
Avon Naturals Juicy Moisture Lily & Gardenia Shower Gel 200 ml
Avon Naturals Juicy Moisture Lily & Gardenia Fragrance Spritz 100 ml
Avon Naturals Juicy Moisture Lily & Gardenia Creme Soufflee 200 ml

Душ-гелът е с лека и по-скоро течна структура,която се пени страхотно,дори и в малки количества.Не изсушава кожата,но и не я хидратира допълнително.Усещането след него е на добре почистена кожа,а и аз съм фен на душ-геловете на ''Ейвън''.Ароматът се задържа не много дълго на кожата,но моята кожа не ''попива'' аромати.
Спреят за тяло е в удобна,не много голяма опаковка,идеална за дамската чанта(защо не и за плажната?).Тук е моментът да поговоря за самият аромат.Не знаех как мирише гарденията,но много ми допадна ароматът,още от брошурата.От самите съставки разбирате,че спреят е силно флорален.Има нещо екзотично в този аромат,което го прави така подходящ за лятото.Лек е,като шепота на морския бриз и деликатно напомня за себе си,скрил се в гънките на дългите ни летни рокли.В същото време се разлива като топъл барбадоски залез във водата.
Последно ще ви опиша суфлето за тяло.С право е наречено суфле,текстурата му е страшно лека и по някакъв начин пухкава.Идеалната хидратация за лятото,попива изключително бързо,така че след намазване набързо може да облечете роклята на цветя и да избягате бързо на лятна разходка по плажа.А кожата остава съвършено мека и ароматна.
Препоръчвам трите продукта,като много семпла и лека грижа за кожата за през лятото.Аз самата не обичам да покривам кожата ми с твърде много слоеве продукти през този сезон и искам да усещам,че тя ''диша''.








23 коментара:

  1. Прекрасна публикация!!! Страхотни, вдъхновяващи снимки! Зарибих се и аз да си поръчам тези продукти за лятото. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за хубавите думи,толкова си мила!Комплектът беше доста намален и като го подуших си казах,че това е нещо за мен.И наистина много ми допада сега,като го имам.Не съм фен на декоративната козметика на Ейвън,ама ми допадат ароматите им и бялата козметика:)

      Изтриване
  2. Lovely pictures! Avon Naturals are always great for me, especially during the summer time.

    Since Google reader is closing down, wold you like to follow each other on Bloglovin'? I've already moved the blogs I follow onto Bloglovin' and you are one of them!
    Visit my latest post if you don't know how to do this: http://roxxanaifrim.blogspot.ro/2013/06/tutorial-from-google-reader-to-bloglovin.html

    Roxx~

    ОтговорИзтриване
  3. Помирисах го в каталога и се влюбих в аромата! Чудех се дали да си ги поръчам, но след публикацията ти май ще го направя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само да предупредя-спреят не е от най-най-най трайните,все пак не е парфюм,обаче аз се пръснах преди обед и в момента още долавям аромата и то доста осезаемо.Може би ще се налага да се впръсне още 1-2 пъти през деня:)Към другите продукти нямам забележка :)

      Изтриване
  4. Този аромат ми е непознат (трябва да се разровя из каталозите), но суфлетата с ванилия и мляко и мед са уникални! ♥

    ОтговорИзтриване
  5. great photos
    wanna follow each other via gfc and bloglovin?
    kisses
    GlamourZONE

    ОтговорИзтриване
  6. aaa i've fragrance spritz from avon but apricot & shea! and tonique peach & cotton! they're awesome! i love avon cosmetics :)

    ANECIA WAS HERE- more than passion ♥
    blog | facebook | twitter

    ОтговорИзтриване
  7. What a nice pictures and gorgeous post:))Love it :D
    Im following you on bloglovin and gfc, hope you will follow back <3

    ОтговорИзтриване
  8. they look so batural and good for the skin! love the photography here also <3
    xoxo

    Deb

    ОтговорИзтриване
  9. i would like to taste it! nice photos!

    www.mavitrapos.com

    ОтговорИзтриване
  10. Чудесни саааааааа :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  11. Would love to try it :)
    I taged you on my blog :) http://5foot7andbambieyes.blogspot.com/2013/07/the-beauty-blogger-tag.html kisses

    ОтговорИзтриване
  12. Śliczne zdjęcia, ładnie wyeksponowane kosmetyki :)

    ОтговорИзтриване
  13. Te kosmetyki bardzo ładnie pachną! Moja koleżanka je ma i wczoraj je wąchałam - jestem oczarowana :)

    ОтговорИзтриване
  14. Здравейте аз наистина харесвам Avon, преди да дойде в Испания го използва още от детството. тук не е много често да се намери дилър. Те са много добри продукти. Тези, които са закупили са са страхотни.

    Princess и аз съм много развълнувана да ви покани да станете част от World My на Color

    Kisses

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hi Princess, I wanted to thank you for following me on the blog that illusion!
      "Welcome to My World", I hope to keep in touch.


      Kisses

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)