понеделник, 4 ноември 2013 г.

Cleopatra


I hope,that the discoveries of the archeologists are true and Cleopatra and Nefertiti were not that beautiful,because this is my only chance to recreate an image of Egyptian princess.
On another hand I am really creative,all about the colours and slightly goofy peson and I enjoy to change my exterior and identity every day,to look different every day,just for fun,just becase I am a person of diversity.
With that beeing said,you already can see so many transformations in this blog and I hope you enjoy them.Undoubtedly,most of my makeup look are not weareble after Halloween,or if you are not a guest of a themed party,but I try to bring something unique in my grey everyday life and make every single day special and different.This is deffinitely my recipe for well,not happiness,but decidedly a little bit excitement.
*
Надявам се откритията на археолозите да са вече потвърдени и Клеопатра и Нефертити в действителност да не са били големи красавици,защото това е единственият ми шанс да пресъздам образа на египетска принцеса достоверно.Е,красивата Елизабет Тейлър в ролята на Клеопатра не ми помага особено.
От друга страна аз съм много идейна,голям фен на цветовете и леееко шантава и наистина се наслаждавам на това да сменям външния ми вид и самоличност всеки ден,да изглеждам различно,ей така,за забавление,в името на разнообразието.
Споменавам това и вие вече виждате много трансформации в този блог и се надявам,че ви допадат(понякога,не може всичко да се харесва).Без съмнение,повечето от макиажите ми не стават за всекидневно носене,не и извън Хелоуин,или тематични партита,но аз усилено се опитвам да има нещо уникално в сивото ми ежедневие,да внасям нещо специално и различно.Това определено е рецептата ми,ако не за щастие,то поне за мъничко вълнение.









3 коментара:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)