вторник, 21 януари 2014 г.

Provocateur


Палави струйки дим се преплитат в русите й букли,в кожата на пръстите й с нокти с идеална форма и дължина е пропита с познатия дълбок аромат на тютюн и дървесина-най-първичното ухание,на огън,на топлина,на влага,като тази изпод притворените клепачи.Перфектните червени устни лениво се сключват около тънката цигара и тя мигновено се превръща в сива пепел,унищожена от същата тази пагубна страст,която неконтролируемо подклажда у нещастните си обожатели.Класически образ на фаталната жена,архетип на иконата на миналото,настоящето и бъдещето.Неизменната любовна игра на Мерилин с цигарата,флиртът зад димната завеса.Никога не съм била истинска почитателка на Мерилин Монро,но винаги съм се възхищавала на откритостта,с която е практикувала и се е наслаждавала на малкия си порок-пушенето.Нека целият свят разбере,че нейната целувка е с ухание на дим и следвкус на тютюн,че след нощта,прекара с нея,по белите хотелски чаршафи се е посипала пепел.Марлон Брандо е имал своите пури,тя има тънката димяща подпалвачка на фантазии измежду пръстите си.Безспорно вреден навик,но аристократичен и много,много секси.


Модерната дама не може да си позволи удоволствието на лежерния и ленив флирт на Монро.Днес никой не слуша Франк Синатра,чийто ноти бавно се преплъзват под клавишите на пианото и се търкулват знойни от саксофона,увисвайки в задимения въздух на баровете с часове.Като покана за танц,като подкана за любов.Днес минутите текат двойно по-бързо,търкалят се по DJ-ските вайнъли,никой няма време да премисля своя избор в гората от ръце със запалени запалки.


Модерната жена иска цигареният дим да не притъпява остротата на скъпия й парфюм,да не попива в новите й дрехи.Иска тънките й пръсти да не жълтеят,белите й зъби да  не тъмнеят.Кожата й да не повяхва,очната й линия да не се разтича заради неволно попаднал в окото цигарен дим.Иска да не се грижи,носи ли запалка,иска да пуши навсякъде,не търпи забрани.Иска пълната палитра от вкусове и текстури.

От GreenSmoke бяха така любезни да инициират метаморфозата ми в модерна млада дама,като ми изпратиха уникално подготвен за мен стартов пакет.Двете батерии в него ми гарантират,че никога няма да остана без любимата цигара и неподготвена,а технологичният прецедент сред електронните цигари на пазара-зареждане чрез USB значително улеснява грижата към вредния навик в натовареното ми ежедневие.Зашеметена съм от огромния избор на дизайни на самите батерии (виж ги ТУК),с които може да заявите индивидуалността си и да придадете на пушенето едно съвсем ново измерение на стил.
За да бъда максимално полезна на читателите на блога ми,от GreenSmoke ме снабдиха с 8 пълнителя,всеки със свой неповторим аромат,с които ще ви запозная по-подробно след съвсем малко.Всеки един от тези пълнители се равнява на кутия и половина с цигари,напълно съобразен с вашия избор на прием на никотин.Ето как ще спестя парички за козметика,защото нека не забравяме,че електронната цигара е и значително по-евтината алтернатива на традиционните папируси.
В заключение,давам ви (а и на мен самата) един приятелски съвет-дайте си шанс в отказването на цигарите.Електронните цигари са не само равностойна алтернатива,а и наш приятел по пътя към отказването от вредния навик.Аз съм доволна,че осъзнах тази проста истина и към днешна дата,след месец употреба,успях да намаля количеството на традиционните цигари на половина ( а и вече не ги предпочитам).


Аромат на карамфил и персоналният ми любимец.Леко замайващ одеколонен аромат,същият като по пазарите за подправки в Мароко.Количеството дим,което се издишва при използването на тези пълнители отговаря на това на традиционните цигари,за да е по-автентично усещането.С тази разлика,че никъде не можете да намерите истинска цигара с толкова екзотичен привкус.


Ободряващият и енергизиращ аромат на прясно смляно кафе,вкусът ще бълбука по небцето ви досущ като мехурчетата в кипящото джезве.За малко мекота и сладост са добавени стърготини шоколад или щипка какао.Рутината по сутрешно пиене на кафе в съвсем нова светлина,по-наситена.


Пропит от лъчите на жаркото слънце на Зимбабве,докато не придобие оттенъка на абаносовите кожи на жените,които го събират рано сутрин,тютюнът Вирджиния е с наситен вкус.Ред лейбъл провокира сензорите да работят по-активно,долавяйки дървесната кора и ароматът на гора.


Уникалният баланс между три вида тютюн-Ориентал,Вирджиния и Бърлей за многопластови усещания.Различните текстури ще объркат за кратко сетивата,докато не се подредят хармонично на върха на езика.


Абсолютното въплъщение на цигарата.Тютюн с класическа мекота и сладост като този,който се използва за палене на лула.Сладост,която лепне по гърлото,като рахат локум...'сладко гърло'...


Шоколад,от който не се пълнее :)
Остротата горчивина на натуралното какао,притъпено от няколко прашинки захар.Като аромат за наргиле,на фона на бели денс и кадифени възглавници със златни бродерии.


Богат и наситен вкус на ванилия,пудрен и парфюмен.За мен това е превъплъщението на женската цигара,закачливата ванилия пропълзява по върха на езика,търкулва се по небцето и разцъфва в гърлото.Пухкавият облак дим е изпълнен с кокетното ухание на сладникавите бели цветчета.


Ободряващи и пощипващи ледени кубчета със сърцевина от мента,като бръмбар в кехлибар.Игриво изпълват устата и дори носа с откровената свежест на зимно утро.

2 коментара:

  1. Love your blog! Such great photos and interesting personality!

    I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins and other brands: http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)