понеделник, 10 февруари 2014 г.

Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox

!Valentines Note! You have 4 days more to take part in my Valentines Giveaway HERE.And just a little alert.Some people write comments without beeing a GFC,Bloglovin or Facebook fan.I won`t admit these entrys,sorry,but you can fix that and become a fan!Thank you and I love you!
*
!Валентинка Бележка! Все още имате време да вземете участие във валентинския ми гивъуей ТУК.И само малко напомняне,че трябва да БЪДЕТЕ фен на блога през GFC,Bloglovin и фен на Keune Bulgaria  във Фейсбук,ако искате участието ви да се зачете.Благодаря ви и ви обичам :)




Ако следите българските бюти блогове (ТУК), вероятно вече сте забелязали,че сайтът StrawberryNet.com реши да направи комплимент на съсловието ни и да ни изпрати продукт за проба.Продуктът за всички е този мултифункционален хайлайтър сет на FusionBeauty с името Ultraflesh Shinebox (вижте го и ТУК).Останах с впечатлението,че останалите момичета са написали за нас страхотни и искрени ревюта на продукта и не бих желала да досаждам с още едно.Затова реших да ви изброя причините,поради които смятам,че тази мъничка кутийка е прекрасен подарък за вашата Валентинка (любима,приятелка,майка,сестра,не се щадете,а раздавайте любов на всички!).
1.Цената.Да,колкото и да ни се иска да сме щедри по празници и поводи,не всеки има възможност да отдели голяма сума.Този комплект в никакъв случай не е евтин (57.00 лв.).В случая спестявате от покупка през сайта.Ако закупите Шайнбокс-а от StrawberryNet,спестявате 10.50 лв от стойността на продукта и го получавате с безплатна доставка.Не е зле,нали?Оглеждайте се и за други промоции,в сайта постоянно се появяват такива.
2.Качеството на продукта.Още на прима виста,разглеждайки опаковката,която е супер стабилна и оригинална като идея,реших,че това,което се крие вътре е със супер качество.И съм била права.Прахообразният продукт е фин и пигментиран,а гелообразните и моливите устояват на всекидневните катаклизми на един малък женски емоционален свят и не мърдат.
3.Универсален.Тук,обаче,искам да уточня,че не ми се струва добър избор за начинаещи в грима,по простата причина,че няма да знаят за приложението на продуктите в кутийката.Петте хайлайтъра идват в различна форма,с различен финиш и различни оттенъци,така че независимо тена на кожата ви и спецификите й,поне два ще ви паснат идеално,а с другите ще се научите да работите.Тази кутийка изчерпва на 50% ежедневния грим,като аз бих добавила само спирала,коректор и червило.За по-драматичен грим пък е идеалният балансьор.
4.Компактен.Вече споменах,че много харесвам кутийката.Убедена съм,че няма опасност да се отвори,ако я носите в дамската ви чанта,или в пътна такава.Мисля,че механизмът на пластмасовата опаковка няма да се разхлаби с времето и да създава проблеми.
5.Красота.Кое момиче не обича блясък и сияние,кажете ми,кое?Ти?Категорично изключвам възможността да си предрешен мъж,защото драг куийните биха убили за малко хайлайт!Тогава просто не те разбирам.Аз обичам скулите ми да сияят,обичам арката на Купидон да сияе,обичам костта под веждите ми да сияе...ОБИЧАМ!








11 коментара:

  1. Perfect in time for Valentine's day!

    Thank you for visiting and hope to see you back soon!

    xo-Julie
    Peace. Love. LOL!

    Haute Khuuture Blog

    ОтговорИзтриване
  2. looks like really great products :)
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубав пост, с кеф го прочетох и с кеф разгледах снимките. Само ще кажа да не ме въвеждаш отново в изкушение с този продукт, защото изглежда супер. Мхммх...

    Поздрави :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей и благодаря за милите думи! Аз пък само да кажа,че колкото и да ми допада този продукт,мисля,че е напълно възможно да се намерят евтини и качествени заместители.Аз бих потърсила дори и сенки,които да използвам като хайлайт на скулите.Чух,че тези на ''Мейбалин'' от диамантената им колекция са добри за тази цел :)

      Изтриване
  4. they look like really good products!
    love, Bárbara

    http://whitedahlia.blogs.elle.es/

    ОтговорИзтриване
  5. great products!!!!!
    http://befashion31.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/Befashion31

    ОтговорИзтриване
  6. Great products and lovely pics :)

    http://ltfashionista.blogspot.com.es/

    ОтговорИзтриване
  7. Love all of these little picks for V-day! So lovely ;)
    xo TJ

    http://www.hislittlelady.com

    ОтговорИзтриване
  8. What great picks for V-day! So lovely :)
    xo TJ

    http://www.hislittlelady.com

    ОтговорИзтриване
  9. Tkanks for stopping and give me the chance to discover your lovely blog, I'm your new follower.
    Big kisses, keep in touch.

    http://mariluzgarzo.blogspot.com.es/

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)