неделя, 20 април 2014 г.

Spread The Love


Ако четете този блог от по-дълго,сигурно знаете,че не съм от хората,които ходят на църква и не определям себе си като вярваща.Нещото,в което вярвам с цялото ми същество,обаче,е обичта.За мен празниците са чисто проявление на любов,уважение и добрина.Малките жестове и подаръците са уважение,а фактът,че поне на големите празници поспираме за миг и преосмисляме действията ни показва,че добрината в сърцата ни не е пресъхнал поток,макар и ромолът му често да остава недочут.
Живея в сравнително малък град и особено по големите празници най-осезаемо се усеща уюта на това да познаваш всеки свой съгражданин поне по физиономия,сплотеността и едно много голямо преимущество-животът на бавни обороти,който позволява да доловиш есенцията не само когато религиозни поводи те накарат да се замислиш,а всеки един ден...
8 коментара:

 1. Отговори
  1. Thank you!Happy Easter to you too,hope the spring season is amazing for you! :)

   Изтриване
 2. Фото просто чудо!)
  http://www.enjoyfashion.ru

  ОтговорИзтриване
 3. С толкова мерак правиш всичко в блога, Весе! Няма набързо скалъпени постове и изсмукани думи. И е толкова меко и приятно в снимките. Не пиша често коментари, за да не се повтарям :) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. По-често или по-рядко-няма значение,коментарите ти винаги ме усмихват и ми напомнят защо е удоволствие да се списва блог :)
   Слънчев и усмихнат ден,Хепи :)

   Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)