неделя, 6 юли 2014 г.

Pinko The Pink Blogger


Животът на бюти блогъра може да ви изглежда като безкраен низ от покани за събития, снимки и тестване на продукти (и съвсем нямаше да е неприятно, ако беше така), но нещата всъщност са много по-сериозни. В живота на всеки бюти блогър се е налагало поне веднъж да изпълни специална тайна мисия, твърдя го със сигурност. Наскоро от Bioderma ми поставиха една такава и,макар че, като всяка тайна мисия, трябваше да запазя тази дълбоко заровена в папка Top Secret, бързам да я споделя с вас. Ето един мой ден в амплоато на Пинко Розовата Блогърка!


В ранните часове на един юлски ден телефонът в задушния и задимен офис на Пинко Розовата Блогърка иззвъня лениво. Звукът на апарата се смеси с протяжна прозявка и плъзна по застоялия въздух в помещението, който дори и вентилаторът на тавана с една отчупена перка не можеше да раздвижи. На фонът на пробуждащия се трафик през открехнатия прозорец и колоната от автомобили, чиито силует лъкатушеше по отсрещната магистрала, Пинко допря слушалката на розовия телефон до ухо и само след минута и едно кимане (което беше излишно, но Пинко не се досети в този момент, че киманията по телефона са излишни) бързо я върна на място, облече розовия шлифер, постави черното бомбе на главата и взе със себе си големите лилави очила. Премина през стаята с онази детективска ловкост на сянка или фантом и затръшна вратата на офиса зад себе си. Табелката на вратата, останала от предишните наематели, която гласеше "Еротичен телефон" падна шумно на земята, но Пинко дори и не забеляза, унесена в мисли за своята нова мисия - да открие къде се крие тайната на здравата и красива кожа.Всъщност това беше първата такава работна задача на Пинко и тя нямаше никаква идея къде би могла да се крие една тайна. Вероятно мястото ще е тайно, след като се крие тайна, прехапа тя доволно устни от умната идея, която светкавично се преобразува в готов план за действие. И се насочи към най-тайната къща в града, с години необитаема и изгубила предишния си уют и красота. За нея децата говорят, че е обитавана от духове, което автоматично я прави супер тайна и мистериозна, помисли си Пинко и се довери на градската клюка. 
Историята тук ще спести на читателя премеждията на Пинко в старата необитаема къща и че това начинание костваше един розов шлифер, целият в паяжина и два броя розови гуменки, целите в кал. Пинко Розовият Блогър не можа да открие това, което търсеше в порутената сграда и още преди да прекрачи портата на двора, вече беше замислила нов план. От седмица беше заподозряла трите си приятелки, че са открили тайната на красивата кожа и се насочи обратно към офиса си, за да се порови в козметичните им досиета, които с години събираше и запълваше за такива случаи (и за да знае за какъв козметичен подарък си мечтаят те, когато наближат рождените им дни).


ВЕСИ
Козметичен профил: Суха кожа на лицето с особено сухи бузи и чело, която има склонност да се лющи през по-студените месеци, а понякога и през по-топлите при по-сух въздух. Болезнено опъване на кожата след измиване на лицето и липса на хидратация. Кожата е изгубила еластичността си и изглежда повяхнала.
Използван продукт през последната седмица: Bioderma Sensibio Tolerance Plus
Настъпили промени: Кожата е много по-хидратирана и мека на допир. Еластичността й е започнала да се възстановява и кожата е възвърнала свежия си и здрав вид. Опъването след баня е чувствително намаляло.


ТАНЯ
Козметичен профил: Комбинирана до мазна кожа със засилено отделяне на себиум през по-топлите месеци. Кожата е склонна към образуване на акне и е чувствителна, лесно се раздразва. Чувство за чистота не се усеща дори и след измиване на лицето с Bioderma Sebium. Проблемни широки пори.
Използван продукт през последната седмица: Bioderma Sensibio Tolerance Plus
Настъпили промени: Продуктът е достатъчно лек като текстура, така че не омазнява допълнително кожата на лицето и служи като перфектна база под грима. Кожата е чувствително по-хидратирана и свежа, а възпаленото акне е започнало леко да се успокоява.


КИТИ
Козметичен профил: Нормална до комбинирана кожа със склонна към омазняване Т-зона. Кожата не е чувствителна и не се възпалява, но понякога се появява по някоя болезнена пъпка. Кожата на лицето има нужда от ежедневна хидратация и продукт, който е по-лек през летните жеги, за да не се омазнява Т-зоната и гримът да издържа по-дълго.
Използван продукт през последната седмица: Bioderma Sensibio Tolerance Plus
Настъпили промени: Естествената еластичност и хидратация на кожата е запазена и кожата е гладка и мека на допир. Пинко дори не дочете последното досие, а се плясна звучно по челото! Как не се беше досетила до този момент! тайната на красивата кожа през цялото време е стояла на тоалетката й и през последните седмици се бе превърнала в един от любимите й продукти за ежедневна грижа. Bioderma Sensibio Tolerance Plus помогна на Пинко да успокои агресивното и болезнено акне, което се появи преди седмица и й служи като перфектен дневен крем, заради леката текстура, която не омазнява лицето й допълнително. Освен това хидратира и прави кожата еластична и мека.


*Продуктът ми е изпратен за проба, но мнението ми е напълно откровено. В тази публикация съм включила и мненията на три мои приятелки, които добиха следните впечатления през седмицата, през която тестваха продукта. Мненията им по никакъв начин не са повлияни от мен или от трето лице.

7 коментара:

 1. Гениално изпълнение на идеята :))

  ОтговорИзтриване
 2. I love pink...great photos...a bioderma is a good brand!
  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 3. Хахаха, много забавно :)) прекрасно си се справил, Пинко :)

  ОтговорИзтриване
 4. Е, нее! хахахах гати и страхотния пост! Супер е!

  ОтговорИзтриване
 5. Три пъти го прочетох! <3 Момиче, време ти е да напишеш книга! Никога, никога, ама наистина никога не съм чела по-готин пост от този! Връщам се да го чета пак! You made my day, girl!

  ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)