понеделник, 31 август 2015 г.

Paralel


Тъкмо да решиш, че край, тази есен не може да се измисли нищо ново и някой креативен ум те оборва моментално, както в случая с есенната колекция на Star Nails Bulgaria Паралел. И как няма, като есента е така вдъхновяваща. И възобновяваща, променяща. Колкото и да приписваме всички заслуги на пролетта и да подценяваме есента в този аспект, тя носи много новости и промени със себе си и това е безкрайно хубаво, само да се научим как да канализираме енергията малко по-иначе, да я превърнем в уют, и обновление, и в много други неща, за които така и не ни е останало време през лятото.
Есента е идеален повод за едно мъничко пътешествие между реалното и виртуалното, каквато е и концепцията на новата колекция Паралел. На границата между ежедневието и фантазията, или далеч отвъд нея и специално създадени за градските момичета и техния завиден навик да се телепортират между тези две Вселени с едно щракване на красиво лакираните пръстчета, SNB поставят 6 красиви нови цвята лакове за нокти, които да ни напомнят, че дори и в динамиката и хектиката винаги настъпва есен и винаги остава свободна секунда да оценим красотата на малките неща. Като кратка, но изпълнена с много приятни емоции soul vacation в една друга, паралелна и доста по-хаотична Вселена, от където се връщаш малко преди края на обедната почивка с Юпитерови капки в косата и спомени за танци по Млечния път, както пеят Train


Впечатляващо е с каква лекота сме се научили да превключваме от реално на виртуално, сякаш сме родени с този навик и го развиваме още в майчината утроба. Често си представям света с размерите на глобус и знам че във всеки момент мога да забуча пръст в определена точка и да се пренеса там с едно натискане на Enter. Безкрайно много информация, синтезирани и резюмирани емоции и преживявания, избираш и подбираш и всичко е в ръцете ти готово за консумация. Друг път се плаша от това бясно въртене на глобуса и точно да реша, че ще се подхлъзна от овалите му и се сещам, че реалният свят се върти не по-бавно и че вече съм започнала да свиквам с тази скорост. А и винаги мога да хвана своята планета здраво с две ръце и да позабавя инерцията й, поне за кратко!


Винаги ще имам сивото си ежедневие, стига да ми потрябва. И в крайна сметка, кое му е лошото на сивото като цвят и кой казва, че е скучно? Водена точно от тази мисъл, реших да изпробвам този красив сив цвят с името "Мирослав" от колекцията Паралел. Истинско и чисто сиво, дори неутрално и въпреки това много ефектно и красиво на ноктите, но не мога да кажа, че е неочаквано. Стане ли въпрос за такъв род цветове за ноктите за мен е много важно лакът да е добре пигментиран и плътен и сигурно ще ме разберете колко е трудно да се намери покривен такъв, който да не става на черти, да не прозира и да се нанася лесно и бързо, разпределяйки се равномерно по нокътната плочка. И знам, че стане ли дума за качество от SNB са безкомпромисни и отново са създали чудесен продукт, като и този лак покрива всички високи критерии и на един слой, а нанесен на два е просто безупречен. Знам че ставам досадна и съвсем е започнало да звучи като редовна реклама, но по-добро качество от лаковете на SNB не съм срещала, нито сред високия и лукс клас, нито сред средния и професионалния, така че да си знаете отново - перфектна издръжливост, удобни за работа, не боядисват ноктите и се свалят много лесно и като цяло 6+. Благодарна съм, че покрай блога успях да се запозная с толкова много марки и брандове, някои от които определено са ми станали all time favorites, както в случая е Star Nails Bulgaria. 













1 коментар:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)