сряда, 28 октомври 2015 г.

Mary-Lou Manizer by The Balm


Тя е палава, ярка личност и няма как да остане незабелязана. Тя е луда глава и все пак екстремна в граници. Тя е класически красива и нетрадиционно уникална. Тя е Нейно Височество, популярната в цял свят - Мери-Лу! 
И няма как да не сте чували за нея, защото тя е престъпно известна. Mary-Lou Manizer на The Balm е вероятно най-популярната и обичана хайлайт (озаряваща) пудра в света и има защо!
Всички суперлативи във всички ревюта, които сте прочели и във всички клипове, които сте изгледали, всички те могат да опишат само една малка частица от красотата на този продукт и в това ще се уверите едва когато го подържите в ръцете си. И аз съм безкрайно щастлива, че имам възможността да го пробвам и да му се радвам.
С какво пък толкова може да е специална една хайлайт пудра ще кажете всички вие непросветените неизползвали и неподържали Mary-Lou Manizer? Е, не знам дали аз ще успея да опиша и предам тук в думи специалността й, но нека опитам.
Опаковката на продукта е може би една от най-разпознаваемите в целия козметичен свят и безспорно може да се нарече много красива и оригинална, тъй като носи креативния почерк на The Balm. Със сигурност има хора, които я намират за кичозна, но на мен много ми допада този pin-up inspired стил. Пластмасата, от която е направена кутийката е доста здрава и се различава от тази на по-евтиния клас продукти като усещане. Самата пудриера се отваряше доста трудно в самото начало, докато механизма се "разработи", което е хубаво, защото гарантира че фината пудра вътре ще се запази.
Продуктът няма аромат, цветът на пудрата е труден за описване, ще пробвам с много светло злато, което почти прелива в слонова кост и перлен прах. Моята Мери-Лу си поръчах от интернет магазин Enzo, защото там я намерих на най-приятна цена.
И сега, ефектът. Ох, ефектът или финишът на тази хайлайт пудра е толкова труден за описване. Бих я описала като нежно сияние, което търпи наслояване и без значение в какво количество е нанесена, все си изглежда съвършено. Самата пудра е с изключително фина текстура, която изненадващо не се разпрашва и в нея не присъстват различни по размер брокатени частички, които да придават блясък, затова ефектът най-точно се описва като сияние. Продуктът е перфектно попадение за хора с всякакъв тип кожа, а също и всякакъв тон и подтон на лицето, което го прави универсален и може би това е причината толкова много различни момичета по света да го обичат. 
Изключително пигментирана, трайна, лесна за разнасяне и потресаващо красива, просто не знам какви суперлативи още бих могла да използвам. Затова ви оставям сами да пробвате Mary-Lou Manizer на The Balm, ако все още не сте и сами да паднете жертва на магията й!









4 коментара:

  1. Ех :))) Ти направо като приказка си го написала :) Много те вдъхновява явно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хах, май си права, много е вдъхновяващ. За разлика от сенките на The Balm, които се прашат като за световно! Но този продукт е супер успешен :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)