сряда, 16 декември 2015 г.

My Flormar Nailpolish Collection


Едва ли има момиче и жена в България, които поне веднъж да не са пробвали лаковете за нокти на Flormar. Тази слава е напълно заслужена, защото за много скромна сума може да се сдобиете с чудесен продукт, а също и да избирате от много богата палитра цветове и нюанси и различни серии, които обещават по-интересен ефект и завършек. Общо взето са малко хората, които да си нямат поне един любимец от Flormar, независимо дали е заради цвета или качеството. 

Съотношението цена-качество няма как да ви разочарова. Дори смея да твърдя, че тези лакове са твърде хубави за цената си. Наситено пигментирни до такава степен, че обикновено е нужен само един слой, равномерно покритие, лесни за нанасяне, не съхнат с години и впечатляващо дългият им живот на ноктите са сред качествата им, които често ги правят любимци. Е, разбира се, понякога има и пропуски и леки разочарования, но на фона на като цяло доброто впечатление, тези наистина са незначителни.


Днес ще ви покажа лаковете на Флормар, които притежавам аз. Някои съм си ги купувала, някои са ми подарък, но всички са с мен защото много ги харесвам.

Преди да започна с основната част, ето две публикации, в които вече съм разказвала и показвала лакове на марката - тук и тук


Flormar Duo 2x Chrome - DC03

Започвам с този лак, защото е много красив, а и не съм виждала негов аналог при други марки. А и защото мед е най-харесваният и търсен метал тази година, а този лак е точно с цвят на мед. Макар и в бутилката да изглежда повече като хамелеон с много тъмни зелено-сини частици, на ноктите този ефект е доста по-слаб и като цяло цветът е възможно най-близкото нещо до мед, което може да носите на ноктите си.


Flormar Light Summer - LS06

Продължавам с един цвят, който много исках преди 2-3 лета и го намерих отново при Флормар. Този лак е в изключително нежен розов нюанс, почти прозрачен, но с малко перлен ефект и затова е идеален и за френски маникюр. Разбира се не е особено покривен и както виждате на снимката, прозира дори и на три слоя. Но идеята му не е да е плътен пастел, затова отново мисля, че и тук от бранда са си свършили страхотно работата.


Flormar 447

Много дълго време си търсех идеалното тъмно лилаво и накрая майка ми го намери за мен и ми го подари. Не знам за вас, но лаковете с по-студен подтон ми отиват повече от цветовете с топъл подтон, въпреки че кожата ми не е с розов подтон, а по-скоро неутрален. Точно по тази причина ми отне доста време да открия така мечтания тъмен лилав лак за нокти, който да е по-скоро син, отколкото цикламен. Освен че този цвят е не толкова често срещан, също го намирам и за много елегантен на ноктите. Покривността е без забележки дори на един слой.


Flormar Neon Colors - N010

Още един много интересен цвят, имам чувството че лаковете на Флормар, които притежавам, просто нямат аналог при други марки. Този цвят дори ми е много трудно да определя. Определено не е неон, въпреки че това е името на серията, но е нещо, което най-точно бих могла да опиша като корал със студен подтон (да, знам, звучи супер нелогично) смесен с малина. Без значение как точно се казва този цвят, лакът е много красив, прави ръцете да изглеждат много женствени и... спретнати :) Удивителна покривност и пигментация!


Flormar Supershine - 15

Този лак много прилича на предния, но в добавка има милиони микроскопични сребърни частици. Дори не е брокат, а просто сребърно сияние. Още веднъж - много интересен цвят без аналог. Заради блясъка е подходящ точно за това време от годината, а заради цвета е много летен, което мисля го прави много универсален лак за нокти.


Flormar Supermatte - M117

И последно - един истински бонбон в колекцията ми! Въпреки че серията се води матова, както виждате от снимката, лакът определено не е матов, просто е много плътен пастел. Отново ще спомена впечатляващата поквирност. Цветът е много момичешки и жизнерадостен. Не бих го нарекла точно Барби розово заради млечния подтон, по-скоро е много бонбонест :)

5 коментара:

  1. Отговори
    1. Flormar is a brand with a great nailpolish assortment with great quality :) I love them all!

      Изтриване
  2. Ауууу аз пък бях правила една публикация с 21 лака на флормар :)))))
    Между другото и аз имах неон, само че е оранжево по-скоро и го обожавах!!! страхотен! А този последния е наистина бонбонест, много хубав цвят. В момента съм с гел, но преди това използвах почти изцяло само лакове на Флормар :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм я чела тази публикация, ама съм я позабравила и сега ще я потърся пак, интересно ми е какви цветове имаш ти, макар че видях някои от тях в последната ти публикация :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)