неделя, 23 октомври 2016 г.

Mad Hatter's Afternoon Tea


Бързо, бързо! Нямаме време! Побързайте!

Каня ви по стъпките на заека, една пухкава и бяла опашка по-назад, право в заешката дупка! Няколко секунди, две седмици, четвърт година, три стола и десетина чаши за чай по-късно, ето ни пред избора да пораснем или да станем по-малки. Лявото шишенце в дясно ще ни помогне! За кое от двете ли? Ами не знам, обърках се!

Важното е че сме канени на следобедно чаено парти не от кого да е, а от самия него - Лудия Шапкар! Времето спира, връща се назад, после се отказва и побягва с бясна скорост, Бързо, да го настигнем! Но не, не бягайте, не е възпитано да се бяга на едно чаено парти, особено пък да се бяга върху масата с чайник вместо обувка на левия крак. Не ми вярвате? Ами пише си го в дебелите книги по етикет! 

Настанете се удобно и си изберете чай. За мен половин чай в двойна чашка от четворен чайник моля! С две бучки и три песъчинки захар, моля! Вие какво ще пиете?2 коментара:

 1. I love Alice in wonderland. :)
  last year for halloween i dressed up as alice.
  Great photos! <3


  little-jay999.blogspot.co.uk

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Oh such a great idea for a Halloween costume! :) I admire Alice's style too, the Tim Burton`s version is especially enjoyable :)

   Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)