понеделник, 14 септември 2015 г.

Genius in the Bottle


Не знам много точно какви са тенденциите в маникюра този сезон, но аз определено си открих есенен любимец в колекцията ми и това е Genius in the Bottle от Catrice. Не ви ли изглежда перфектен?
Истината е, че това е доста труден цвят за описание, но кой пък ще се впуска да го описва с точност, след като може да го носи и просто да му се наслаждава! Металик и хамелеон в едно, и в бутилчицата, и на ноктите лакът прелива от синьото на нощното небе, през тюркоазено от морските дълбини та чак до разтопено старо злато. Много красота, много динамика и много мистерия в един продукт! Освен че цветовете на ноктите ви се менят и при най-лекото движение на пръстите, погледнати под различна светлина и под различен ъгъл, металическият ефект прави този лак дори още по-интересен и неповторим, трудно уловим като джинът от лампата на Аладин, каквато е и препратката на името му Genius in the bottle. Всъщност страхотна плътност се постига чак на три слоя, като на два стои по-перлено и по-нежно преливащо, а на трети слой ми напомня точно на алуминиево фолио. 
Консистенцията на лака е безпроблемна за нанасяне и много лесна за работа. Според мен е идеалната среда - не е твърде гъста, не е твърде течна, не се точи на конци, не се разтича извън нокътната плочка, не става на черти при второто и третото нанасяне. Четчицата е от тези, които лично на мен сега с дълги нокти ми е много удобна - по-къса, плоска и по-широка от обикновено. Благодарение на нея се лакирам доста бързо и спестявам време. Спестява ми време и съхненето, защото този лак не е като онези гъстите, които лепнат на ноктите с часове, а изсъхва сравнително бързо. Ако се питате колко време издържа този лак на ноктите? При мен, нанесен на три слоя и заедно с продуктът 3 в 1 на SNB нанесен като топ, лакът изглежда чудесно една седмица, без да се бели, надрасква или да избелява и губи блясък. Сваля се изключително лесно и безпроблемно.









7 коментара:

  1. На мен една приятелка ми го донесе като подарък от Германия и нямам търпение да се лакирам с него тези дни. Стои прелестно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, аз четох публикацията ти :) Даже смятах да ти пратя линк към моята, ако не я видиш, защото беше писала, че ще го пробваш по-нататък и реших че ще ти е любопитно да видиш как стои :) Много е интересен, убедена съм, че ще ти отива много :)

      Изтриване
  2. Отговори
    1. О, благодаря ти за информацията! Бях почти сигурна, че съм виждала подобен цвят в по-различна опаковка, значи е била на Римел. И Флормар предлагат подобен лак за нокти, скоро ще го покажа в блога :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)