четвъртък, 7 януари 2016 г.

Happy New Year and My First Post from Nottingham

Новата година винаги има навика да ни кара да я очакваме дълго, а да си тръгва така бързо. Само помислете (макар предното изречение да звучи доста безсмислено) - поне от началото на декември всички сме в трепетно очакване и трескаво планираме как смятаме да отпразнуваме началото на една нова и многообещаваща поредица от дни и седмици. И докато се усетим, още преди пръчицата с бенгалски огън да е изгоряла докрай, старата година взела че се изплъзнала безвъзвратно, а новата току-що настъпила ни юрка и подканва.

За капак януари ни посреща с един куп празници и едва ли остана някой, който въобще да си спомня, че сме 2016 година едва от седем дни, което никак не е много. А аз пък точно сега реших да ви честитя настъпването на Новата Година и да ви пожелая нестихващ ентусиазъм и мотивация да реализирате всичко от списъците си с планове и мечти тази година.

Защо се забавих с тази публикация? Истината е че с облекчение се простих с 2015, година на много задължения и ангажименти и никакво свободно време. Само че не очаквах и 2016 да стартира точно така, не знам защо съм решила че промяната се случва така изневиделица и като с магическа пръчица. Банално, но с толкова много ангажименти, които ме чакат и забързана вечно да не изпусна, да не се забавя, да не се проваля, моето най-любимо местенце на света взе че опустя откъм публикации.

Добрата новина е, че ви очакват много нови публикации от едно вече познато на блога място - Нотингам, Великобритания! Стартирам с днешната публикация и снимки от първата ми седмица в града за тази година и обещавам да видите още много от този красив град и трудовите му хора :) Макар и много да ми се иска да имам повече време за разходки, това просто няма как да се случи и ме побиват ледени тръпки като се замисля колко дини съм поела за носене през последната година, но обещавам максимално да поделям с вас всичко интересно и вълнуващо, което се случва тук!












Winter Wonderland Nottingham






















Center Parcs Sherwood Forest
















6 коментара:

  1. Веси, май съм пропуснала :) - ще живееш там или си само като турист?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти :) Не съм турист, но и засега няма да оставам за постоянно, макар че си изкарах документи вече :) Имам някои ангажименти за довършване в България, а след това каквото сабя покаже :)

      Изтриване
  2. Ех, че хубавоооо! Пожелавам ти безброй вдъхновения!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодарности за хубавото пожелание :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)