понеделник, 19 март 2018 г.

Little Red Dress


Малката черна рокля може и да е елегантната класика изсмилена популяризирана от Шанел, но на малката червена рокля се отдава твърде малко внимание през десетилетията. Напълно незаслужено, ако питате мен. Безспорно, черният цвят властва със своята елеганстност, семплост и ненатрапчивост и склонността да отива на всяка фигура, всяка възраст и всеки повод. Обаче в червения цвят има толкова много неподправен чар, страст и емоция, че според мен той е задължителен елемент от всеки базов гардероб. Или поне базовият гардероб на смелите и самоуверени дами.
Няма спор, енергията на червения цвят може да ви дойде в повече, ако злоупотребите, или просто още не сте научили как да овладеете. Случвало ли ви се е да се облечете в червено и без логично обяснение, неусетно за започнете да се държите по-различно от обикновено? По-смело? По-самоуврено? Да се чувствате по-енергични, дори по-агресивни? До степен сами да не можете да познаете себе си? Чувствате ли се така, сякаш светът сега е в шепата ви? Сякаш мисловният фултър все едно се е изпарил във въздуха и може да изречете всичко, което ви дойде наум, без притеснения, без "какво ще си помислят хората"? 
При мен се случва винаги, когато нося червено. Може да ме вземете за лунатичка, ако не вярвате в "необяснимото", но аз съм огромен привърженик на това, че всичко може да бъде обяснено до голяма степен чрез астрология, вярвам, че във всичко има определена енергия. Ако поне малко се интересувате и вие, то сигурно знаете за силата на червения цвят. Сега си представете един натурално огнен човек като мен, със силно Овнешка натална карта и как на мен ми влияе този огнен цвят! О, да, чувството е страхотно, затова в последно време се стремя все повече да "играя" с този цвят, било то в облекло, аксесоари, или просто червило. А моят съвет към вас е, дори и да нямате огнена натална карта (всъщност, особено ако вашата не е огнена) - носете повече червено, за да се почувствате по-смели, по-самоуверени и поне за ден да се отървете от съмението в собствените ви възможности. Хубаво е от време на време да разпалваме вътрешния огън, да преживяваме тази малка, но мощна транформация. В навечерието на новата астрологична година и с навлизането в знака на Овен, не забравяйте да отпразнувате този април с много червено! 
А защо не и да се сдобиете с малката червена рокля, за която винаги сте мечтали? Моята е от Chi Chi London и съвсем откровено казано, не съм виждала по-красива!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)