сряда, 6 април 2016 г.

Kylie Jenner inspired lips with Primark lip products


Вероятността да ви е писнало да чувате името Кайли Дженър по десетобалната система най-вероятно може да се оцени на 12, в който случай сте готови да изтриете всичките си акаунти в социалките, особено Инстаграм. И за по-сигурно да си пуснете лаптопите през шредер. И за още по-сигурно да се преместите в някое затънтено сибирско градче, където не само че хората не използват интернет и си изпращат писма по птеродактили, ами и шансът да се изкушите да се пуснете по улицата само по спортен сутиен и кафяво червило е пропорционален на минималната температура измерена през зимата там.

Е, изпратете ме на каторга или на гилотината (ще сбъднете една моя мечта да се почувствам като част от Старките), но аз харесвам клана Кардашян и макар Ким да ми е любимка, не мога да отрека че се заглеждам и по снимките на Кайли. И все повече ме удивлява фактът, че едно крехко момиче успя да върне цяла една отминала декада в модата (90-те) и то декада, за която тайно се молех, че ще бъде изпратена във вечна забрава. И то деката, през която въпросната Дженър се е разхождала с малка раничка с куп весели ключодържатели и едва ли е проявявала голям интерес към модата.

Но фактите са си факти и днес кафяво-сивите червила са отново тук, за да ни напомнят как отиват само на Кайли Дженър, а също и да напомнят за тъмните години на черния молив, с който се очертаваха устните. Дори и със скромните възможности на паметта ми пак мога да ви кажа със сигурност, че от години не се беше случвало така един нюанс за устни да се превърне в толкова тотален хит. И аз, за да не остана по-назад, веднага се сдобих с продукти за устни, които ми позволяват вариации по нюдово-кафявата гама.


На помощ идва Primark, в който винаги има всичко, което търсиш, или търсиш точно това, което го има там, О!-каква-случайност-просто-точно-това-ми-трябваше :) Магазинът ме изненада с подновена колекция декоративна козметика и подозирайки съчетанието между чудесно качество и супер ниска цена, на което вече съм попадала, веднага грабнах един молив за устни и един "пастел" в актуалните цветове от козметичната им серия PS...

Не сгреших, определено. За цената от 1 паунд получих точно това, което обещават продуктите и съм много доволна. Освен наситеността на цветовете и на двата продукта, много се радвам и на трайността им, а и на равномерното изчезване от устните. По-сухата матова текстура в случаят и с двата продукта не е дискомфортна за носене, не подчертава несъвършенствата по устните, нито сухата кожа. 

И моливът, и пастелът са много лесни за нанасяне. Като текстура моливът е средно мек/твърд и много удобен за работа. Пастелът е по-мек, но няма опасност от разтичане и подобни проблеми. Завършекът му е матов, или "кадифен" както го описват. И двата продукта се използват по стандартния начин и се подострят със стандартна острилка. Нямат номера или имена, но ако попаднете в магазин на Primark, разнообразието от цветове не е чак толкова голямо, че да ги сбъркате. Съдейки по опразнените стелажи, точно тези два продукта май са сред най-купуваните. А и защо не? Перфектни са за една Кайли Дженър фешъниста с по-ограничен бюджет! 














2 коментара:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)