понеделник, 15 декември 2014 г.

Giveaway with Star Nails Bulgaria Closed


Най-хубавото време от годината е, малко биха били несъгласни с това твърдение. И въпреки че празниците и настроението не се крият във вещите и материалния свят, по Коледа си разменяме подаръци. Не за да се сдобием с нови неща. А за да покажем внимание, да зарадваме някой с жест на доброта и любов, за да си кажем един на друг: ''Ти беше важна част от годината ми и искам да си в моя свят и през следващата, нося те в сърцето ми!''
Следва блогърско откровение, в което ще се обърна към четящите The Girl Who Invented The Romance и ще ви призная, че да, вие сте най-важната част от блога. Самата истина е, че без вас ентусиазмът ми да списвам това мъничко хранилище за хубави мигове щеше вече да се е изпарил, че вдъхновението и креативността ми нямаше да имат своя отдушник и че,да, щях да съм мъничко нещастна... Звучи ви преувеличено? Не е, защото този блог е моето щастие и като огромна и много важна част от него вие, моите виртуални приятели, сте моето щастие. А Коледа е, за да си даряваме щастие преди всичко.
Днес ще се опитам да даря щастие на трима късметлии. В тази задача ще ми помогнат Star Nails Bulgaria, които влизат в ролята на козметичния Дядо Коледа и раздават подаръци. Ето какво сме ви подготвили:
1. Лак за нокти ''Зорница''  + диамантен заздравител
2. Лак за нокти ''Атанас'' + ефект злато
3. Лак за нокти ''Михаил'' + ефект сребро

За Зорница вече съм ви разказвала тук и ако сте пропуснали тази публикация или ви се иска да си припомните - заповядайте, лакът ви очаква в цялата си златна безмилостна красота!
Атанас избрах специално заради наближаващата Коледа, защото какво по-класическо от червен лак за нокти?! Все пак се опитах да разчупя малко традицията и не се спрях на типичното червено в нюанса на карамелизирана ябълка, а на този красавец в цвят заскрежени малини. Убедена съм, че ефектът злато ще е идеалният завършек за празничен маникюр.
Михаил е рядко срещана красота и съвършенство с неговия дълбок син нюанс. Прилича на нощното небе по Коледа, което Дядо Коледа пресича, за да раздаде подаръците. С ефектът сребро ще добавите хиляди бляскави звездици по ноктите ви.

И така, след като уточнихме наградите, нека се спрем на правилата. Всъщност то е само едно и е максимално лесно. Всичко, което трябва да направите, за да спечелите е да ми отговорите на въпроса като коментар (моля, не забравяйте да оставите активен е-майл адрес в коментара):
Кой от трите лака харесвате най-много, какви асоциации създава цвета във вас и как бихте го съчетали? + вашият е-майл

Ако желаете да ми помогнете в популяризирането на играта и преди всичко на прекрасните продукти на Star Nails Bulgaria може да харесате страницита на блога във Фейсбук тук, където ще намерите пост с тази игра, който може да харесате и да споделите публично. Това е всичко и аз с нетърпение очаквам страхотните ви коментари :)
Тази игра е отворена за всички в България и имащи адрес за доставка в България. Играта стартира днес, 15.12.2014 год и ще приключи на 21.12.2014 год в 00.00 часа. Печелившите ще изтегля на 22.12.2014 год, след което ще се свържа с вас по е-майл и ще очаквам отговор до два дни. Разходите по доставката поемам аз. Както вече знаете от предишните игри в блога, печелившите тегля на случаен принцип и никой не се ползва в привилегии :) Успех на всички!











43 коментара:

  1. Както писах и в предния пост.. Искам златото <3 <3 <3 Просто ми остава погледът по тази Зорница. email :suzaa93@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, аз няма да участвам в играта, но въпреки всичко искам да напиша, че Михаил е просто приказен! ♥

    ОтговорИзтриване
  3. Избирам се червения "Атанас", защото червеното е любимия ми цвят, който ми става още по-любим по Коледа. Освен това е класически, стои добре на всеки маникюр и дрехи. <3

    iveto_921991@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  4. Лак за нокти ''Атанас'' + ефект злато. Aтанас ми напомня за Коледааа! =)

    elssssss94@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Аз избирам Зорница, защото ми е много празничен :) Бих го носила като акцент с червено или зелено.
    ed_p@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей, Веси :) Всичките лакове ,които си избрала са прекрасни....Харесвам златните брокатчета по ноктите на другите, но върху своите някак не ги възприемах досега . Но тази година пък само в тях се заглеждам.. хахаха :) Затова избирам Зорница... Весели празници !!! :) :) :) email: article.from.the.attic@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забравих.... Напомня ми както и на всички вероятно на Коледа, на нещо уютно..носи ми приятна емоция :) А съчетанието..харесва ми както с ярки цветове така и с телесни...дори с телесни мисля че, повече ми харесва и отива :)

      Изтриване
  7. Здравей, Веси! Само като се замисля за Коледа и предстоящите празници веднага в съзнанието ми изниква красив червен маникюр с блестящи акценти, но тък като имам много червени лакове в колекцията си, а твърде малко блестящи такива, си избирам златната "Зорница"! Много ми харесва и ще се радвам, ако имам късмета да го спечеля!

    Поздрави!
    pavlova_rali@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Най-много ми хареса червеният - Атанас и го свързвам с предстоящите празници.
    katiagadeva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  9. Избирам Михаил просто съвършен цвят . За мен цвета е толкова успокояващ и напомня за небе
    plam4e_to@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Аз също се спирам на Михаил. Изглежда много изящен.
    pavlinkata_87@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Най- много ми допада Михаил заради плътния си и тъмен цвят. Напомня ми на нощ.
    g.nikolova._@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  12. Мен най-много ме грабна Атанас предимно заради твоето сравнение "заскрежени малини" - звучи много примамливо :)
    viktoriq.lakova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Олее, Михаил е страхотен, много красив цвят! Не знам защо, но излъчва спокойствие. Обожавам тъмните цветове, а този определено не може да те остави безразличен! Страхотен гив!
    radina_draganova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. И аз за Атанас, но бих се радвала и на който и да е от другите. :)))
    Весели празници, Веси! <3

    ОтговорИзтриване
  15. ''Атанас'' е моя фаворит безпорно свързвам го със захартите бастунчета и като цяло като си помисля за коледа червеното е първия цвят който ми изниква в ума
    artteomira@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  16. Ох прекрасни снимкиии <3
    От трите "основни" лака най-много ми харесва Атанас. По коледа винаги ме обхваща червената вълна за маникюр,а и не само, така че според мен той е най-подходящ за идните празници. Бих го съчетала със златно или сребърно. И двата варианта са ми супер празнични.
    iori_in_pink@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  17. Много ми е трудно да избера най-красивия - всички са прекрасни! Атанас ме грабна най-много първоначално. А и комбинацията червено и златно е любимата ми за коледните празници.
    Весело изкарване на празницитее!

    karaivanova(a)abv.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей,
    избирам "Зорница" - много е красив!
    Петя Георгиева
    lilia8866@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  19. Още веднъж да отбележа колко съм впечатлена от снимките и цялостната идея на поста! Прекрасно е, веднага ме вкарва в Коледно настроение!!
    Ще се радвам много да спечеля "Зорница" - мисля, че е тоооолкова красив и мултифункционален, въпреки едрия глитър стои много стилно! Мисля, че точно при теб при един OOTD видях нещо като gradiant, при който целият нокът е лакиран в червено, а от средата в посока връхчетата е наслоен "Зорница". Нямам търпение да открадна идеята!!

    Имейлът ми е innah_kostova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  20. "Михаил" ми харесва най-много: тъмен зимен цвят, който и аз оприличавам на небе, ако над него сложим малък слой "Зорница"" или друг глитър дори ще получим небе в Новогодишната нощ. Разбира се, бих го съчетала по този начин, но с мярка- глитърите само на палец и безимен :)
    Весели празници!
    Елица Звездова
    fairylandofellie@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  21. Най-много ми хареса Зорница!Златен лак точно като за Коледните празници!
    alexia@dir.bg

    ОтговорИзтриване
  22. Зорница е страхотен. Ще се съчетае чудесно с черно или коледен маникюр с червено и някоя снежинка, а също ще стои страхотно като френски. aleksandragruncheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  23. Супер много съм впечатлена от Зорница :) Като повечето хора. Обикновено златните лакове не винаги изкарват точно злато, но гледайки и други постове този си е точно злато, плътен и много красив. Аз бих го комбинирала с новата ми пола, по която има златни декорации :))

    mari27eti@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  24. Избирам любимото ми зимно червено "Атанас" - цвета на Коледа. Особено с ефект злато и декорация снежинка или звезда ще бъде перфектния коледен маникюр. Весели празници на всички! ♥♥♥
    liliyaangelova666@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  25. Моя избор е "Атанас", какво по-хубаво от това да блестиш като красива коледна играчка, а този сет ми напомня точно на това червена коледна топка, със златни акценти. diana_petrova8025@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Много харесвам "Зорница", мисля че е перфектният коледен лак, би се съчетал с всичко.
    alex.kireva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  27. Атанас е перфектният коледен цвят, особено съчетан със златото. По Коледа безспорно това е любимият ми цвят!
    Desita_96_16@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Всички лакове са невероятни ! Но аз се спирам на вариант 2. Лак за нокти ''Атанас'' + ефект злато :)) Напомня ми за Коледа, уют и топлина :) Радост Пенкова, email: bon_bons@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  29. Мен лично най-голямо впечатление ми прави Зорница, тъй като няма много аналози сред останалите брандове, затова избирам него :)
    e-mail: bozhinova93@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  30. Здравей!
    Избирам третата комбинация - Лак за нокти ''Михаил'' + ефект сребро. Намирам този цвят за много красив и типично зимен! Свързвам го със снежна приказка, лед, кристали ииии "Замръзналото кралство" :D
    pop_eye@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. Определено и трите варианти са много интересни, но на на мен ми допадна най-много Лак за нокти ''Зорница'' + диамантен заздравител! Напомня ми за звезден прашец и блясък! Мисля, че би си отивал с мотива за Звездна Коледа и сбъдване на желанията! hrisss89@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  32. Здравей! Аз избирам комбинация номер 3 - ''Михаил'' и ефект сребро. Напомня ми за предстоящите празници и снега <3
    Бих го съчетала с малка черна рокля и смятам, че би изглеждало страхотно за Нова година.
    Весели Празници!
    iff92@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  33. Не точно цвета ме привлече към комбинацията лакове, но определено тя най-много ми харесва. Лак за нокти ''Атанас'' + ефект злато е моя избор и защо точно него? Ами няколко от най-важните хора в живота ми носят това име и то е едно от най-скъпите на сърцето ми.
    ally_80@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  34. Здравей! Най-много харесвам лак за нокти ''Атанас''. Чудесен нюанс за Коледа. Бих съчетала с нещо златисто. Много ще се радвам да го получа. Весели празници, много усмивки и хубаво настроение! :)
    mery_n@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Избирам "Атанас" (ох много ми е странно мъжко име за лак, но карай), може и без ефекта злато. Хареса ми сравнение то ти с малини, а аз ги обожавам! Бих го съчетала с всичко, но най-вече с убийствено женски обувки с нормално високи токчета, задължително в малиново обаче.
    Имейл: alex99[at]abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. Избирам Атанас с ефекта злато. Цветът е толкова подходящ за зимата. Щастието се състои в малките неща,а да си погледнеш ноктите и да се изпълнеш с това чуство за уют, комфорт, топлина. Да знаеш, че е коледа и си със семейството си, перфектният лак само допълва перфектната коледна картинка! А с какво бих го съчетала? Допълва се перфектно с обувките в цвят бордо и новият ми зимен шал! Да не говорим как си отива с червеното винце!�� Надявам се да го спечеля, ако не здраве да е айде пожелавам Весела Коледа на всички и не забрамяйте да се усмихвате ��

    E-mail - inna_98@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  37. Милена Григорова21 декември 2014 г. в 9:56

    Атанас е моят цвят! Бих го съчетала с всичко, символ на женственост, красота, стил, изящество! Весела Коледа и от мен и успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  38. Милена Григорова21 декември 2014 г. в 9:58

    Атанас е моят цвят! Бих го съчетала с всичко, символ на женственост, красота, стил, изящество! Весела Коледа и от мен и успех на всички!
    Емайл - milena.73@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  39. Петранка Атанасова21 декември 2014 г. в 11:18

    Спирам се на Михаил защото е различен, защото обичам небето и защото страхотно ще се съчетае с дънки и карирана ризка.

    Петранка Атанасова - pepamitko@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  40. Аз избирам Зорница, защото носи моето име и е красив и бляскав цвят. Носи ми празнично настроение и би си ходил със всякакъв outfit
    zornitsabangieva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  41. златото е просто уникално напомня на всички хубави зимни празници.
    makeupmyblueeyes@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)