четвъртък, 12 март 2015 г.

Diamonds are a nail's best friends


Когато от Star Nails Bulgaria любезно предложиха да ъпдейтнат пролетната ми грижа за ноктите (каквато никаква я нямаше до преди това), аз приех с отворени ръце (и един счупен нокът) заздравителя с диамантен прах SNB! Истината е, че ноктите ми отдавна вече не са в отчайващо състояние и успешно се преборих с навика им да се чупят и белят в най-неподходящия момент и то само благодарение на ежеседмичното и нищожно усилие да използвам продукта 3 в 1 на SNB, който е и заздравител. Но сигурно много добре ще ме разберете като кажа, че с идването на пролетта ни се иска да подновяваме, надграждаме и усъвършенстваме. Гардероб, грижа за кожата и косата, цветовете в декоративната козметика и рутинната грижа за маникюра. Сигурно се дължи на засилената липса на витамини и бързо изчерпващата се енергия през сезона, но усещам че за ноктите, кожата и косата ми имам нужда от повече, имам нужда и от някаква промяна. Още преди да съм изпробвала диамантения заздравител бях убедена, че ще ми хареса, защото досега не съм останала разочарована от продукт на Star Nails Bulgaria, може да се убедите тук, тук и тук. А и, както казват, диамантите са най-добрите приятели на момичето... а и на ноктите, както се оказва!


Благодарение на нано-технологията и диамантения прах в съдържанието този продукт обещава бързо да възстанови и заздрави нокти, склонни към чупене и с тънка структура и да им придава блясък. В началото, по мое мнение, е препоръчително да се използва всеки ден за максимален и бърз ефект. Така в рамките на четири седмици аз го нанасях като база всеки ден, слой над слой, като само в неделя изтривах с лакочистител нанесеното през седмицата и в понеделник започвах отначало. Като допълнение го използвам и като топ коут над лака за нокти, така получавам 2-3 дни безупречен маникюр в повече, но това е повече за визуално удовлетворение и огледален блясък. Много по-важно е да бъде нанасян като база, защото така не само ще действа директно на нокътната плочка, но и ще я предпазва от вредните пигменти и агресивните съставки на лака за нокти.
Един месец по-късно ноктите ми са чувствително и видимо по-здрави и твърди, а в комбинация с полиращата пила и с много гладка повърхност и бляскави. Едва вчера за първи път се отчупи една микроскопична част от върха на нокътя на показалеца ми, но пък и аз подхождам към отварянето на капачки с маниер на Хълк, така че проблемът е в моя телевизор :)
Искрено вярвам, че заздравителят с диамантен прах на SNB, както и всички останали техни продукти, които съм ползвала наистина и напълно ефективно правят това, което производителят обещава в описанието, а не си служат с безпочвени обещания като маркетингов трик. За мен е огромно щастие да знам, че и в България могат да бъдат създадени екстра качество козметични продукти и такива за нокти, които да се отличават с професионализъм и достъпни цени от масата.
Тук  можете да разгледате пълния асортимент лакове за нокти и също най-актуалната пролетна серия цветове на SNB, вдъхновени и създадени за дамите, които водят активен начин на живот. От класически пролетни пастели, които неизменно присъстват в пролетната палитра, до сочни, слюноотделящи и освежаващи предложения, аз съм готова да гарантирам, че SNB предоставя екстра качество с всеки свой продукт!





1 коментар:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)