понеделник, 23 ноември 2015 г.

Apple and Cinnamon by SNB + Giveaway!


Присъствието на есента днес е осезаемо. Вдишвам я във въздуха, треперя като пожълтял лист под поривите на ветровете й, опитвам се да се скрия от ледените й дъждовни капки под вълнена шапка с по-скоро съмнителен успех. Къде са оранжевите, жълти и червени бои днес и защо е попяла света с голяма кофа сив латекс, който се процежда през облаците и боядисва къщи, улици и градове... Мрачна и меланхолична, днес знам, че есента просто не е в настроение, или описвам себе си с това изречение? Но пък знам как да подобря настроението и на двете ни и отговорът се крие в две много прости  и красиви думички - ябълки и канела.

Ако есента носеше парфюм, то той със сигурност щеше да ухае на ябълки и канела. Ако есента ядеше десерти, то те щяха да са пайове с ябълки и канела. Ако есента пиеше чай... да. да, ябълки и канела. Една ароматна комбинация, която на фона на мириса на дъжд и сухи листа отвън е почти вълшебна. Като казват, че обонянието е едно от най-могъщите ни сетива, сигурно имат предвид начинът, по който ябълките и канелата миришат на уют, на дом, на топлина.

Съвсем наскоро лансирания крем за ръце и тяло на българската марка Star Nails Bulgaria с аромат на ябълка и канела влезе набързо в уишлиста ми, а скоро след това вече го държах в ръцете си и премигвах с наслада вдишвайки прекрасния му аромат от дланите си. Свежа ябълка и пикантна канела, есен и уют, още се чудя как са докарали толкова автентична миризма! Всичкото това чудо е побрано в огромна 150-милилитрова опаковка, така че да стигне за цяла вечност. Тук отново е заложено на дизайнерската опаковка с помпа, която позволява да използвате продукта до последната капка с много удобство. 

Формулата е специално създадена, за да предпазва кожата от вредните влияния на околната среда и често срещани проблеми през по-студените дни, които доста силно засягат кожата на ръцете, като сухота, напукване и раздразнения. Текстурата е по-гъста от крема за ръце и тяло на SNB с аромат на бадем, който някои от вас вероятно са пробвали и за който вече съм писала тук. По-достъпно казано, текстурата му е средно гъста, за да хидратира и премахва чувството за сухота през деня и все пак достатъчно лека, за да попива бързо и да не оставя мазен и неприятен филм по кожата. Чудесно решение за подхранване на сухи участъци по тялото и дълготраен аромат. 

Нямаше как да не поискам и някой от моите читатели да не се наслади на този чудесен продукт, затова имам още един крем за ръце и тяло с ябълка и канела за един от вас. Ако искате да го притежавате, трябва да направите три много простички неща:

* Посетете страницата на The Girl Who Invented The Romance във Facebook тук и я харесайте.
* На страницата ще намерите снимка на кремът за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела на Star Nails Bulgaria - споделете снимката.
* Под снимката ми отговорете с коментар на въпроса: За какъв подарък си мечтаете тази Коледа?

Може да споделяте снимката многократно от днес 23.11.2015 до 05.12.2015. Един от вас ще бъде изтеглен на случаен принцип и името му ще бъде обявено на 06.12.2015 на страницата на блога във Фейсбук. Тя или той ще получи кремът за ръце и тяло с ябълка и канела плюс още малки изненади. В играта може да участват хора от всички краища на света.  Пожелавам успех на всички!






* Продуктът ми е изпратен за проба от Star Nails Bulgaria. Не ми е заплатено за тази публикация.
Не ми е заплатено за поставяне на линкове, нито получавам пари от тях.


2 коментара:

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)